H2H Cologna-Spitsov: Cologna

KERROIN

2.12
0
pv
0
t
0
min
0
s

Miesten 15 kilometrin väliaikalähtökilpailu on Davosissa ollut aina todella tiukkaa kamppailua, eikä tähän ole syytä odottaa muutosta tälläkään kertaa!

ilta vetoihin poimitaan Dario Colognan ja Denis Spitsovin H2H-kamppailu. Sveitsin Cologna pääsee jälleen kotiladuilleen ja mies onkin luonnollisesti menestynyt täällä erittäin hyvin. Lillehammerissa Dario iski aivan kärkikamppailuun mutta viikko sitten Beitostölenissä sveitsiläinen hyytyi 30km vaparilla todella rajusti ja lopputuloksena oli vaatimaton 17. sija. Cologna on hyvin varma suorittaja ja yksi tämän matkan ehdottomista maailman huipuista. Spitsov kipusi Lillehammerin kilpailussa aina palkintokorokkeelle asti ollen kolmas mutta Colognan tavoin viikko sitten ei mono ollut aivan syönnillä, joskin mahalaukun tyhjennyksen jälkeen tämä hurjaa kyytiä pitikin. Spitsov on erikoistunut juuri vapaalle tyylille, joten tässä voidaan puhua miehen pravuurimatkasta.

Cologna on rankattu pariin selväksi altavastaajaksi, joka tosin sopii meille. Dario on kyseisen matkan hallitseva olympia voittaja, eikä viime kisan sippaamiselle kannata järin suurta painoarvoa tässä antaa. Cologna ei kisannut tänään sprintissä joten paukut on luonnollisesti ladattu huomiseen kilpailuun. Spitsov on toki kauden aiemmissa kilpailuissa ollut sveitsiläistä edellä, mutta nyt hiihdetään kilpaa korkealla vuoristossa johon Cologna on täysin sopeutunut ja tottunut eikä hurmoksellisesta kotiyleisöstäkään taida liiemmin haitaksi olla. Meidän papereissamme kohde on lähes täysi kolikonheitto joten Colognan reippaasti päälle kahden kerroin kelpuutetaan peleihin mukaan! (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!