Nashville - New Jersey yli 5,5 maalia

KERROIN

1.76
0
pv
0
t
0
min
0
s

Nashville Predators saa vieraakseen Bridgestone Arenalle New Jersey Devilsin. Ottelu polkaistaan käyntiin Suomen aikaa noin kello 03:00.

Nashville on tälläkin kaudella osoittanut kuuluvansa siihen porukkaan, jotka tulevat taistelemaan kauden loppusuoralle asti himoitusta Stanley Cup-kannusta. Predators on tällä erää liigan paras kotijoukkue saldolla 12-1-0-5. Vierailija New Jersey puolestaan on tällä hetkellä sarjan surkein suorittaja vieraskaukaloissa, sillä kuudestatoista vierasottelustaan on Devils onnistunut voittamaan vain kolme. Saldona vierasreissuilta 3-0-2-11.

Nashville on voittanut kotonaan viimeiset neljä otteluaan. Devils on pelannut viime aikoina todella runsasmaalisia otteluja, sillä peräti viimeiset yksitoista ottelua perätysten ovat kaikki menneet saman kaavan mukaan yli 5,5 maalin rajan.

Nashvillen aloittavaksi maalivahdiksi otteluun on ilmoitettu Juuse Saros. Saroksen pelatessa ei Nashville ole onnistunut voittamaan sitten marraskuun kymmenennen päivän. Neljän viimeisen ottelun ajalta jolloin Saros on torjunut, miehen tilastot eivät mairittele -> 81 laukausta kohti joista syntynyt 15 maalia vastustajalle, torjuntaprosenttikin varsin vaatimaton 81,5.

Kyle Turris teki paluun kotijoukkueen kokoonpanoon viime ottelussa Vancouveria vastaan ja Turrisin tilille napsahtikin paluuottelussa syöttöpiste ja kairasipa mies myös aloitukset tuossa ottelussa mainiosti itselleen. Sairastuvan puolella kotijoukkueella jatkavat edelleen Viktor Arvidsson, Filip Forsberg sekä P.K. Subban.

Aloittava maalivahti New Jerseyllä tulee olemaan Keith Kinkaid, joka vielä kauden alkutaipaleella osoittautuikin varsin päteväksi kaveriksi, mutta sittemmin onkin ollut hiljaisempaa… vierasleiristä loukkaantumisten vuoksi tositoimista sivussa ovat Joey Anderson ja joukkueen avainpelaajiin lukeutuva Taylor Hall. Epävarmana tapauksena Stefan Noesen.

Nashvilleltä löytyy poissaoloista huolimatta riittävä määrä tulivoimaa iskemään 3+ osumaa taululle ja mikäli Juuse Saros jatkaa epävarmoja otteitaan niin taitaapa New Jerseykin onnistua maalinteossa vähintään kahdesti. Liigan kovin kotijoukkue kohtaa liigan surkeimman vierailijan, toisinsanoen punalamppu palaa.

ilta napsitaan pelivalinnaksi yli 5,5 maalia kertoimella 1.76. Panossuositus 4/5.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!