Tottenham +0.5

KERROIN

2.11
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan keskiviikkona kuusi ottelua. Me löysimme peli-idean Lontoon derbystä sekä illan huippuottelusta Liverpool-Tottenham.

West Ham-Crystal Palace (klo 22:00)

Kotijoukkue West Ham palasi perjantaina takaisin voittojen tielle. Hammers hävisi heikon toisen jakson myötä viikkoa aiemmin Manchester Unitedille 1-3. Nyt joukkue pelasi fiksusti ja nappasi ansaitun voiton Leedsin vieraana maalein 1-2.

West Hamin kausi on sujunut kokonaisuutena erinomaisesti. Joukkue on tasaisessa sarjassa kuudentena – ja täysin ansaitusti. Hammers oli jo hyvä kauden alun tappiopeleissä, jonka jälkeen se on pelannut 10 matsia saldolla 6-2-2.

Vierailija Crystal Palace ei voittanut viikonloppuna, mutta pelasi silti hyvän ottelun Tottenhamin isäntä. Palace kairasi matsin väkisin tasoihin 0-1-tappioasemasta ja otti ansaitun pisteen. Tätä ennen joukkue kaatoi WBA:n 1-5 aikaisen punakortin avittamana.

Crystal Palace on pelivoimaltaan noin sijojen 12-16 välissä, ja kausi on edennyt hyvin vahvasti odotusten mukaisesti. Eagles on pysynyt joukkueena lähes muuttumattomana pari vuotta, ja Roy Hodgsonin opit purevat edelleen.

Me arvostamme West Hamin tällä hetkellä selvästi vieraita vahvemmaksi joukkueeksi. Hammers-kokoonpano on aina sisältänyt laatua, mutta viime vuosina sitä ei ole saatu ulosmitattua. Nyt tilanne on toisin. Hyökkäys- ja puolustuspeli toimivat paremmin kuin pitkään aikaan.

Vaikka Palace onkin parhaimmillaan altavastaajana tällaisessa asetelmassa, kertoimet ovat kotivoitolle yksinkertaisesti liian korkeat. West Ham saa myös otteluun merkittävän lepoedun. Pelataan West Hamin voittoa n 2,11 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 52 %.

Liverpool-Tottenham (klo 22:00)

Kotijoukkue Liverpoolille tarjoutui sunnuntaina sauma ottaa liigan kärkipaikka yksin haltuun. Pool kuitenkin epäonnistui Fulhamin vieraana. Avausjakso oli kenties koko alkukauden surkein, ja Fulham olisi voinut johtaa parillakin maalilla. Lopulta tasatulos oli ottelusta varsin ansaittu.

Liverpoolin saldo 7-4-1 on varsin hyvä, eli tappiot on vältetty jälleen kovalla prosentilla. Tulosten takana on kuitenkin paljon kompurointia viime kausiin verrattuna. Liverpool on ollut monen muun Euroopan huippujengin tavoin kaukana parhaasta tasostaan.

Vierailija Tottenham hukkasi myös kaksi pistettä sunnuntain vierasmatsissa. Spurs otti aikaisen johdon Palacea vastaan, mutta liian passiivinen pelityyli johti 0-1-aseman menettämiseen ottelun lopussa. Tuloksena oli Liverpoolin tavoin 1-1-tasapeli.

Tottenham ei ole hävinnyt Valioliigassa kauden avausmatsin jälkeen eli 12 otteluun. Kauden 22 ottelusta kaikki kilpailut ml. Spurs on hävinnyt vain kaksi matsia varsinaisella peliajalla. Valioliigassa on myös saldona vähiten päästettyjä maaleja.

Statsit näyttävät Tottenhamin kannalta erinomaiselta. Mourinho on saanut joukkueensa erinomaiseen iskuun, ja kärkipari Kane & Son ei näytä hyytyvän hyökkäyspäässä. Kaksikko järjesti myös sunnuntaina joukkueensa ainoan osuman.

Liverpool ei voi mielestämme olla kuin noin 45 prosentin suosikki tässä kärkikamppailussa. Loukkaantumiset ovat myös kotijoukkueen riesana, kun Matip on 50-50 ja Jota & Milner ovat myös ulkona pitkäaikaispotilaiden lisäksi. Liverpoolin puolustus on taas pahasti varamiehinen.

Betsataan Tottenham +0,5 in 2,11 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *