Marseille nollapeli

KERROIN

1.97
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliiga on tänä viikonloppuna tauolla FA Cup -kierroksen vuoksi. Tästä johtuen lauantain pelikohteita poimitaan Euroopan muista sarjoista. Seuraavassa kolme hyvää ideaa lauantaille.

Brighton-Derby (klo 14:30)

Kotijoukkue Brighton kärsi viime lauantaina yllätystappion Valioliigassa. Seagulls hävisi nousuvireiselle Burnleylle tasaisen ottelun maalein 1-3. Kyseessä oli harvinainen takaisku, sillä Brighton ei kotona pahemmin häviä heikompiaan vastaan. Joukkue on ollut pari vuotta jo todella kotiriippuvainen ja hävinnyt omiensa edessä lähinnä sarjan kärkiporukoille.

FA Cupissa Brighton kaatoi 3. kierroksella Bournemouthin vieraissa 3-1. Edellisellä kierroksella joukkue väänsi 0-0 kotona WBA:n kanssa ja eteni lopulta viidennelle kierrokselle vieraissa jatkoajan kautta. Brighton on hyödyntänyt laajaa materiaaliaan FA Cupissa ja vaihdellut avauskokoonpanoja.

Vierasjoukkue Derby pyrkii tällä kaudella Valioliigaan ex-Chelsea-legenda Frank Lampardin johdolla. Derby on aivan playoffs-paikkojen tuntumassa, joten FA Cup tuo nyt ylimääräistä rasitusta pahaan paikkaan.

Tämän lisäksi Rams pelasi viikko-ottelun, jossa se jäi 1-1 -tasapeliin jumbo Ipswichin kanssa. Derby on pelannut viime aikoina hyvin kotonaan, mutta reissupeleissä joukkueen suoritustaso on ollut xG:n valossa varsin heikko.

Brighton on kotikentällään selvä suosikki tässä FA Cupin 5. kierroksen ottelussa. Seagulls ei yleensä tällaisessa asetelmassa kompuroi. Nyt sillä on myös rasitusetu puolellaan, sillä Derby tahkosi keskiviikkona ottelun Ipswichin vieraana. Palautuminen jää vähiin lauantain lounasajan matsiin.

Poimitaan kupongille kotivoitto in toppikertoimella 1,85.

Cagliari-Parma (klo 18:00)

Cagliarin ja Parman kohtaaminen ei tarjoa ennakkoon suurta urheilujuhlaa, mutta vedonlyöjille on tarjolla kiinnostava kohde.

Sardinian saarelta kotoisin oleva Cagliari on tunnettu vahvasta kotiedustaan. Joukkueen kotitaika on alkanut viime aikoina murtua, sillä sekä Atalanta että Napoli ovat hakeneet saarelta pisteet viime aikoina.

Cagliarin kunto on kokonaisuutena todella heikko. Takana on vain yksi voitto 13 ottelusta, ja turpiin tulee jatkuvalla syötöllä etenkin vieraissa. Myös otteluiden xG-lukemat ovat hyvin heikkoja.

Parma-Inter matsi oli pelivihjeenä viikko sitten, ja tipsinä ollut alle 2,5 maalin tulos osuikin nätisti. Parma hävisi ottelun 0-1, mutta kokonaisuutena joukkueen tilanne on oikein hyvä. Sarjanousija on keskikastissa ja haki jopa tasurin Juventuksen vieraana edellisessä reissupelissä.

Nousijajoukkue on todella harvinainen tapaus Serie A:ssa, sillä Parma on pärjännyt vieraissa paremmin kuin kotonaan. Joukkue on todella tiivis paketti, joka on vaikea murtaa sen päästessä 0-1 johtoasemaan.

Vedonlyöntimarkkina ei ole arvostanut Parmaa koko kaudella – etenkään joukkueen hyvää puolustusta. Alle 2,5 maalin sekä tasoitusvedot ovat tarjonneet usein valuen ja tuoneet myös mukavia voittoja.

Jatketaan siis molempien hyödyntämistä. Surkeassa vireessä olevan Cagliarin ei ole helppo murtaa Parmaa. 0-0, 0-1 ja 1-1 -tulokset ovat hyvin todennäköisiä. Tarjolla on mukavia kertoimia: alle 2,5 maalia @ 1,74 sekä Parma +0,5 @ 1,83 Bethard. Molemmista löytyy todella reipas value!

Marseille-Amiens (klo 18:00)

Olympique Marseille eli ”OM” on yksi Ranskan liigan perinteisiä suurseuroja. Viime kaudella joukkue jäi pisteen erolla UCL-paikkojen ulkopuolelle. Tämä sesonki on sujunut kuitenkin asti selvästi heikommin.

Marseille oli viime kaudella usein pelivihjeenä over-betseissä, mutta joukkueen maalimäärät ovat laskeneet rajusti: reilu puoli maalia per ottelu tehdyissä maaeissa. Verkot heiluivat vielä kauden alkukierroksilla, mutta matsit ovat muuttuneet huomattavan vähämaalisemmiksi sesongin edetessä.

Jos katsotaan xG-lukuja, niin ainoastaan 3/17 edellisestä ottelusta olisi kuulunut päättyä yli kolmeen maaliin. Seitsemästä edellisestä Marseillen kotipelistä ainoastaan yksi on päättynyt kolmeen maaliin. Ottelut ovat siis vähämaalisia myös kotiyleisön edessä, jossa OM paukutti vielä viime kaudella rumia lukemia.

Vierasjoukkue Amiens on sarjan häntäpäässä. Joukkue otti henkisesti todella tärkeän voiton Caenista viikko sitten maalein 1-0. Amiens on kokonaisuutena yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista – ainoastaan Guingamp on tehnyt vähemmän maaleja Ligue 1:ssä tähän asti.

Ennen Caen-matsia Amiens oli jäänyt maaleitta neljässä ottelussa peräkkäin. Nyt luvassa on vaikea vierasmatsi Marseilleen, ja nollaputki saa hyvin todennäköisesti jatkoa. Kun tämä yhdistetään Marseillen selvästi laskeneisiin maalimääriin, saadaan alle 2,5 maalin betsille mukava value.

Poimitaan lapulle ilta U2,5 betsi kertoimella 1,91. Vieläkin parempi betsi on Marseillen nollapeli, jolle on tarjolla 1,97 kerrointa. Tämä kattaa myös mahdolliset 3-0 ja 4-0 -voittotulokset.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!