Rangers-Bruins 2

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Koko liigaa johtava Bruins on ollut hyvässä vireessä voittaen edellisistä 9stä ottelusta 8. Lauantai illan ottelussa Bruins kaatoi Detroitin lukemin 4-1. Ykkösvahti Tuukka Rask on lepovuorossa Rangerssia vastaan, mutta Jaroslav Halak on ollut myös erinomainen tällä kaudella. Bostonin erikoistilanne pelaaminen on huippuluokkaa ja 5vs5 pelissä joukkue pelaa erittäin kurinalaisesti. 145 päästettyä maalia on vähiten koko liigassa.

Rangers on tällä hetkellä Läntisen Konferenssin sijalla 11sta ja käy kovaa taistelua viimeisestä pudotuspeli paikasta. Helmikuun osalta peli on myös kulkenut ja tuloksena onkin 7n voittoa 9:stä ottelusta. Artemi Panarinin johtama hyökkäys on ollut vahvassa vedossa läpi kauden, Rangersin ylivoima on toiminut ja 5vs5 pelissä joukkue luo hyvin maaliodottamaa. Vastaavasti alivoima on ollut heikkoa ja puolustus antaa vastustajalle aivan liikaa maaliodottamaa.

Bruins on selvästi edellä materiaalin ja peruspelaamisen osalta, joten in tarjoama NYR- Boston 2 (2.15) on mainio pelivalinta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *