Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Kakkoskohteessa kautensa avaa huippulahjakkuus Corazon Combo. Pekka Korven ori päätti kaksivuotiskautensa tappiottomana ja hevosen elkeet olivat sen kaltaiset, että jatkoa seuraa. 2-vuotiaana ori paineli täyden matkan läpi 15.0a kuolemanpaikalta ja ositti että kyseessä on poikkeuksellisen lahjakas yksilö. Suoraan tauoltakaan ei huimaa pelata oria varmaksi 72% pelattuna. Toinen varma on viidennen kohteen tolppakone Quandary Tile. Uransa 7 startista 6 voittanut tamma on niin nopea avaaja, että koko matkan johto on lähdön todennäköisin skenaario.

Avauskohde pelataan kuudella merkillä. Sofie Halm paikkasi viimeksi Vermossa pahan lähtölaukkansa hurjalla esityksellä ehtien kuudenneksi. 100m tasoitusta muille antanut tamma ositti kuntonsa kelaamalla pääjoukon kiinni ja tullen vielä tasaisessa rintamassa maaliin. Lauren Von Bentz (9%) on nopea avaaja ja saanee ensimmäiset keulat. Zapo (2%) tai BWT Fury (5%) ottaa paikan sen takana, mutta molemmat juoksevat silti lähellä kärkeä. Ranskalainen voimanpesä Hertus vaikuttaa väsymättömältä ja jyrää korkealle. Fu King Fab Press sai lähtöpaikan aika ulkoa, mutta ei kai 4 voittoa putkeen napannutta ruunaa voi lapulta poiskaan jättää.

Kolmas kohde yritetään selvittää kahdella merkillä. Taralou Point lähtee lujaa matkaan ja Janita Antti-Roiko ajanee sillä keulasta. Taralou Pointissa olisi jopa ideavarma ainesta (21%), mutta Jokimaalla 10.2. tamma jäi keulasta painamaan ohjille ja rauhoittui vasta avauspuolikkaan jälkeen. Callela Exlover kääntää lopussa ohi, mikäli sama toistuu Vermossa.

Kylmäveristen tammalähtö pelataan viidellä merkillä. Perusmatkan Hyvännäköinen(5%) on pärjännyt jo samaltakin viivalta ihan mukavasti, mutta saa nyt 20m eteen. Perusmatkalta vielä Lissun Assi mukaan peleihin. Takamatkalta Hulluduunari piti varmanamme viime lauantaina ja kovakuntoinen hevonen kuuluu joka lapulle. Hetviina ei ole näyttänyt vielä parastaan tauon jälkeen, mutta eiköhän kuningatar ala pikku hiljaa vertyä. Aurotar (3%) voi päästä juoksulangalta yllättävän lähelle kärkeä.

Päätöskohde on Voimaliigan koitos, jossa siis juostava matka on 3120m. Paalulta yllättäjiksi vahva, mutta epävarma Full Picture (4%), sekä hyviä esityksiä matalammissa sarjoissa tehnyt Gal Cadot Racing (3%). Knows Best on voittanut lyhempiä matkoja ylivoimatyyliin ja on nyt suosikki. Way To Go on omimmillaan pitkällä tai keskipitkällä matkalla ja tässä erittäin vahvoilla. Volocity de Vie on vahva ja heti mennyt pikkuhiljaa parempaan päin Veijo Heiskasella. 40m Pakilta mukaan Don Williams, joka voi startti alla parantaa paljonkin.

Lähtö1: 1,2,3,4,5,7

Lähtö2: 8

Lähtö3: 2,3

Lähtö4: 4,5,7,11,12

Lähtö5: 4

Lähtö6: 3,4,6,8,10,12 Vihjerivin hinta: 36e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *