Pelivihje.Ravit.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon lauantaissa ravataan haastavissa olosuhteissa, kun rata mennee melkoisen raskaaksi mössöksi. Tämä tarjoaa kuitenkin muutaman maistuvan peli-idean suosikkien rinnalle. Aloitetaan ensimmäinen kohde varmalla. Freelanceria näyttää puoltavan kaikki. Lähtöpaikka, mailin matka, sekä se että rapakelillä ei liene kuoleman paikalle tunkua. Freelancer oli 2.3. Helsingissä oikein vakuuttava keulasta täydellä matkalla. Kolmannen kohteen todennäköisin voittaja North Lexus varmistetaan Guido di Quattrolla josta valmentaja Markku Nieminen on optimistinen. Kuivalla ja napakalla radalla ei tahdo oikein vauhdit riittää, mutta Teivon sohjossa raskaan kelin työmyyrä kiertelee tarvittaessa vaikka kolmatta rataa. Mukaan vielä huippuiskussa oleva Dreamy Chip. Viidennen kohteen Chief Orlando kelpaa varmaksi.

Erikoismaininta silti tähän lähtöön Tir Du Caux joka rapakeleillä voittelee kovia lähtöjä vuodesta toiseen. Viimeiseen lähtöön paljon tavaraa. Ergo Am* ja Staro Moschino kuuluu suosikki Roberto Diverin kanssa joka lapulle!

Lähtö1. 3

Lähtö2. 4,16

Lähtö3. 2,6,12

Lähtö4. 3,5,6,7,10

Lähtö5. 9

Lähtö6. 5,7,12

Lähtö7. 1,3,4,6,9,11

Vihjerivin hinta: 27e.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!