Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan vihjerivi pelataan kolmella varmalla. Avauskohteessa Willow Pride arvottiin kilpasiskojensa Magical Princess:n ja An-Dorra:n sisäpuolelle. Myrkyn nopeana avaajana Willow Pride avaa keulaan ja on siitä nykykunnossaan erittäin paha lyötävä kenelle tahansa. Kolmannesta kohteesta toiseksi varmaksi napataan voittokone Bosse Nice. Ruunalla ei ihan pian taida tulla sarjat vastaan, sen verran ylivoimainen se on nykyisissä sarjoissaan ollut. Pahin uhka Jokimaalla on myös kovan luokan omaava Jakob K.Boko, jolle tosin taitaa olla tarjolla kuolemanpaikka. Näin ollen Bosse Nice tulee selästä kyllä ohi Jokimaan pitkällä loppusuoralla. Viidennessä kohteessa American Hero on saanut kolme starttia alle tauon jälkeen. Nyt vastus kevenee selvästi edellisistä ja American Hero on lähellä koko matkan johtoa.

Toinen kohde pelataan viidellä merkillä. Sunrise Valkyria on huippupaikalta ihan pakkorasti vain 16% pelattuna. Tamma on aivan kanuunakunnossa. Furiosa voi avata keskeltä rataa jopa keulaan, josta se on ollut parhaimmillaan. La Donna Perfetta pystyy aloittamaan kirinsä ajoissa ja voi hyvänä päivänään ihan hyvin voittaa tämän lähdön. Melinda Ses oli tosi hyvä kolmas, kovassa finaalilähdössä Teivossa. Silloin ilman kaikkia kenkiä,. se olisi oluut voittotaistossakin, mutta kiritilat aukesivat liian myöhään. Nyt lähtöpaikka on huono (8-rata) ja kengät laitettu takaisin jalkoihin. Mukaan vielä Lake’s Diana, joka saa nätin selkäjuoksun kärjen tuntumassa.

Neljännen kohteen todennäköisin voittaja on Ciiran Tähti, joka on myös ihan hyvä varma valinta. Vihjeriviin haetaan yllätystä. Pahin uhka, ravikuningatar Suven Sametti arvottiin takarivin uloimmalle lähtöpaikalle, mistä tehtävä tuntuu toivottamalta. Jos tuolta joku pystyy voittamaan, on se juurikin Suven Sametti. Hulluduunari on ollut pitkään hyvä ja napsinut voittojakin. Kleppe Spödå (8%) voitti viimeksi Vermossa ja Hyvännäköinen on huippupaikalta potintekijä 2% pelattuna. Samoin aina rehdisti maalin asti puurtava Naputus(2%).

Kuudennen kohteen ykkösmerkki on hurjassa kunnossa jatkava Knocking Match. Viereltä lähtee kuitenkin myös kanuunakunnossa oleva Rarity Red. Capo pääsee nopeana avaajana keulaan, mistä se on parhaimmillaan. Yolo Savoy:n luokka riittää voittoon asti. Donna Leonora on vaarallinen kirissä, mikäli ei jää lähdössä ykkösradan syövereihin.

Päätöskohteen suursuosikki Core varmistetaan. Jos 60m paikilta joku Coren ottaa kiinni, on se väsymätön Joriini. Joriinilla riittää kuitenkin isossa lähdössä kierrettävää. 20m pakilta Hujake(7%) yrittää saada Coren nopeasti kiinni, samoin juoksulangalta matkaan pääsevä Issakan Valo(4%). Mukaan vielä yllätyksen toivossa Hissun Feeniks(3%) ja Hipsun Poju(2%).

Lähtö1: 4

Lähtö2: 1,5,6,8,9

Lähtö3: 9

Lähtö4: 2,5,6,9,11,12

Lähtö5: 5

Lähtö6: 1,2,4,7,8

Lähtö7: 2,4,6,7,9,14 Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *