Malmö (1X2)

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Torstaina pelataan jalkapalloa Norjan sekä Ruotsin pääsarjassa. Löysimme ottelutarjonnasta kaksi kelpo pelikohdetta.

Brann-Sarpsborg (klo 19:00)

Kotijoukkue Brann on palannut parin viime kauden aikana takaisin Eliteserienin kärkipäähän. SKB oli vuosi sitten tähän aikaan suorastaan ylivoimainen ja johti sarjaa pitkään ilman tappiota. Lopulta Brann hyytyi syksyn mittaan kolmanneksi.

Tämä kevät on sujunut hieman vaihtelevissa merkeissä. Brann on pelannut useita kelvollisia otteluita, joissa joukkue on ollut varsin epäonninen. Viimeisissä kotipeleissä se on hallinnut selvästi Vålerengaa ja Ranheimia vastaan, mutta saanut saldoksi vain yhden pisteen.

Viikonloppuna Brann kaatoi Stabaekin vieraissa 0-1. Joukkueen puolustus toimii tällä hetkellä erinomaisesti, eikä SBK anna maaliodotusta helpolla vastustajille.

Sarpsborg on ollut pari viime kautta myös yksi Norjan selkeistä Eurocup-kandidaateista. Vuosi sitten kausi meni pipariksi Eurooppa-liigan seikkailun vuoksi, joten S08 sijoittui sarjassa materiaaliinsa nähden turhan alas.

Joukkueella on ollut tällä kaudella myös selkeitä käynnistymisvaikeuksia: saldona on vasta yksi voitto seitsemästä ottelusta. S08:n maalinteko sakkaa pahasti, eli ongelmat ovat hyvin lähellä Brannin vastaavia.

Bergenissä nähdään torstai-iltana tiukka kamppailu kahden laatujoukkueen välillä. Puolustus on molempien vahvuutena juuri nyt, kun hyökkääjät eivät saa palloa maaliin.

Brann oli jo viime kaudella yksi liigan vähämaalisimmista joukkueista, ja sama meno näyttää jatkuvan. Sarpsborg on puolestaan pelannut kaikki tämän kauden ottelut alle 2,5 maalin tuloksiin. Uskotaan tämän trendin jatkuvan: peleihin alle 2,5 maalia in 1,76 kertoimella.

IFK Göteborg-Malmö (klo 20:00)

Ruotsin Allsvenskanissa pelataan torstaina myös kaksi ottelua. Göteborgissa nähdään mielenkiintoinen kärkikamppailu.

Kotijoukkue IFK Göteborg on palannut tällä kaudella vihdoin sarjan kärkipäähän GBG on ollut pari vuotta paha alisuorittaja, ja joukkue rimpuili viime syksynä jopa putoamiskamppailussa. Lopulta Blåvitt selvisi kuiville, mutta peli ei ollut kaunista katseltavaa.

Tämä kevät alkoi myös heikosti. GBG hävisi kaksi kolmesta ensimmäisestä ottelustaan, mutta neljännen kierroksen voitto Helsingborgista käynnisti kovan putken. Joukkue on pelannut viisi edellistä ottelua saldolla 4-1-0.

Vierailija Malmö on ollut jo vuosia yksi Allsvenskanin ehdottomia mestarikandidaatteja. Viime kausi meni pahasti pilalle surkean kevään vuoksi. MFF sai kesätauon jälkeen päälle hurjan vireen valmentajanvaihdoin jälkeen ja nousi lopulta kolmanneksi, mutta kärki oli jo ehtinyt karata.

Malmö oli tähän kauteen lähdettäessä taas suurin mestarisuosikki. Sesonki alkoi taas kompuroiden, sillä MFF tasasi avauspelissä pisteen Häckenin kanssa ja hävisi Sundsvallille 3-1 toisella kierroksella. Tämän jälkeen joukkue on ryhdistäytynyt ja pelannut kuusi ottelua saldolla 5-1-0. Joukkue johtaa Allsvenskania, joten tähän asti Malmö on lunastanut odotukset varsin hyvin.

Göteborg on tällä kaudella selvästi aiempaa vahvempi. Tasoeroa riittää silti Malmön hyväksi, emmekä usko vielä GBG:n olevan yksi sarjan kärkipään joukkueista. Malmö kelpaa peleihin n 2,15 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!