Matt Brown

KERROIN

2.38
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ilmaisetvedot.comin UFC-tipsit jatkuvat! Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kamppaillaan taas useita mielenkiintoisia otteluita, joista olemme poimineet kaksi maistuvinta pelikohdetta. Muista tsekata myös tänään käynnistyvän Bundesliigan pelivihjeet!

Dan Ige vs. Edson Barboza

Ensimmäisessä kohteessa Edson Barboza ottelee ensimmäistä kertaa 145 paunassa. Barboza on tunnettu yhtenä koko UFC:n parhaista potkijoista ja hän todennäköisesti seuraa maanmies José Aldon jalanjäljissä ja näyttää erinomaiselta 10 paunaa kevyemmässä luokassa. Barbozan painonvedot näyttivät sujuneen hyvin ja hän tulee varmasti olemaan isompi ottelija herroista tankkauksen jälkeen. Riskinä alempaan painoluokkaan hyppäämisessä on, että kuihduttaa itsensä, mutta Barboza tosiaan näytti hyvältä.

Ottelu tulee todennäköisesti olemaan hektinen ja molemmat ovat toiminnan miehiä. Barboza on kohdannut uskomattoman kovia nimiä kuten Khabib Nurmagomedovin, Tony Fergusonin, Justin Gaethjien ja voittanut muun muassa Anthony Pettiksen, Paul Felderin ja Dan Hookerin, jotka ovat huomattavasti vaarallisempia miehiä kuin Dan Ige. Barbozan pitäisi kyetä pysättämään Igen alasviennit vaivattomasti ja pystyssä harva ottelija pärjää Barbozalle. Mainittakoon, että Barboza on ainoa ottelija UFC:ssä, joka on pysäyttänyt ottelun jalkapotkulla, vartalopotkulla sekä potkulla päähän. Barbozan jiu-jitsu on myös oikein mainio, joten on vaikea nähdä Igen voittavan.

Edson Barboza maistuu mainiosti lapulle in ja in 1.75 kertoimilla.

Matt Brown vs. Miguel Baeza

Matt Brown kohtaa Miguel Baezan 170 paunassa ja tässä kohtaamisessa löytyy pientä virhettä kerroinarvioissa, mikä kelpaa vallan mainiosti.

Baeza on 8-0, mikä selittää selkeän suosikkiaseman, mutta Matt Brown on oikein mainio veto tyylillisesti tähän otteluun. Baeza ei vakuuttanut niinkään Hector Aldanaa vastaan vaikka Baeza voitti teknisellä tyrmäyksellä toisessa erässä. Aldana on UFC:ssä 0-3 saldolla ja on käytännössä tuotu sisään häviämään jokaisen ottelunsa.

Matt Brownella on ajoittain vaikeita hetkiä ja on syytä muistaa, että Baeza on 12 vuotta nuorempi, mikä on merkittävä ero. Mutta. Matt Brown on kokenut kehäkettu ja hän varmasti pyrkii viemään Baezan alas mattoon ja kuristamaan hänet.

Vanhempaa ottelijaa tarvitsee yleensä aggressiivisuutta, nopeutta ja voimaa. Baeza ei ole toistaiseksi näyttänyt mitään näistä aikanaan UFC:ssä. Baeza on melko metodinen ottelija ja hänellä on paljon aikaisia tyrmäyksiä, mutta on syytä muistaa ottelijoiden taso ja he ovat olleet tappiollisia ottelijoita. Harva on pystynyt laittamaan Matt Brownia unten maille ja on pakko olla erittäin korkean tason ottelija, että kykenee siihen. Donald Cerrone ja Jake Ellenberg ovat ainoat nimet, jotka ovat kyenneet tähän ja pitää muistaa, että Brown on otellut muun muassa Robbie Lawleria ja Johnny Hendricksiä vastaan. Kaiken lisäksi Brown on kahden ottelun voittoputkessa, mikä on lupaavaa ”vanhaksi mieheksi”.

Pidemmittä puheitta otetaan Matt Brown in erittäin maistuvilla 2.38 kertoimilla talteen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *