Uruguay (1X2)

KERROIN

1.82
0
pv
0
t
0
min
0
s

URU-ECU O2.5

PAR-QAT O2.0

Copa American ensimmäinen kierros jatkuu sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kahdella ottelulla. Odotamme näistä matseista maaleja.

Paraguay-Qatar (lauantai klo 22:00)

Paraguay joutui ennakkoon todella vaikeaan lohkoon, jossa sen edellä ovat Kolumbia sekä Argentiina. Maa hakee jatkopaikkaa uuden päävalmentajan johdolla. Ruorissa on Eduardo Berizzo, joka on tehnyt pitkän uran Espanjan La Ligassa. Paraguayn maajoukkuetta hän on luotsannut vasta viisi ottelua.

Paraguayn maajoukkue ei ole nyt parhaimmillaan. Se putosi MM-2018 kisoista hävittyään viimeisen karsintamatsin kotikentällä jumbo Venezuelalle, eikä saldona ole kuin yksi voitto kahdeksasta edellisestä ottelusta. Vastassa oli tuolloin todella heikko Guatemala.

Qatar on mielenkiintoinen tuttavuus, sillä maa järjestää valtavasti kritiikkiä saaneet MM-kisat kolmen vuoden päästä. Kyseessä ei ole mikään turha joukkue, sillä Qatar on hallitseva Aasian (AFC) mestari. Se voitti alkuvuonna pidetyssä turnauksessa joka ikisen ottelun.

Maajoukkue koostuu käytännössä kotimaan pelaajista, mikä kertoo paljon Qatarin tasosta. Sen rooliksi on arvioitu ennakkoon statistin asema, mutta voitti Paraguaysta ei olisi mitenkään mahdoton temppu kisojen avauspelissä.

Vedonlyöntimarkkina on arvioinut ottelun ennakkoon todella vähämaaliseksi. Tämä ei kuitenkaan pidä meidän arviomme mukaan paikkaansa. Paraguay ei ole tällä hetkellä aiempien vuosien kaltainen joukkue, ja vastassa on nyt ennakkoon kisojen heikoin puolustus.

Aasialainen yli 2,0 maalia on in 1,85 kertoimella pienen panostuksen arvoinen. Saat siis rahasi takaisin tasan kahden maalin tilanteessa, joten veto menee väärin vain 0-0, 0-1 tai 1-0 lopputuloksella.

Uruguay-Ecuador (sunnuntai klo 01:00)

Viime kesän MM-skaboissa hienosti esiintynyt Uruguay on mielestämme jopa kisaisäntä Brasilian suurin haastaja. Joukkueesta löytyy kaikki tarvittavat palaset turnausmenestykseen: kaiken kokenut päävalmentaja, kivikova puolustus ja loistavat hyökkäyspään yksilöt.

Uruguay esitteli tasoaan hienosti myös viime kesän MM-kisoissa. Maa voitti kaikki ottelunsa ennen mestari Ranskan kohtaamista puolivälierissä, mikä oli lopulta liian kova rasti. Uruguay on myös historian menestynein joukkue Copa Americassa ja päätyi edellisissä MM-karsinnoissa Etelä-Amerikan kakkoseksi Brasilian perään.

Suarezin ja Cavanin johtama hyökkäys pitäisi johdattaa joukkueen ainakin C-lohkon ykköseksi.

Vastaan asettuva Ecuador on Etelä-Amerikan tasolla alempaa keskikastia. Se sijoittui edellisissä MM-karsinnoissa 8. sijalle hävittyään hyvän alun jälkeen kuusi viimeisintä karsintaottelua.

Ecuador ei ole C-lohkossa täysin ilman mahdollisuuksia, sillä kaksi aiempaa Copaa voittanut Chile on tällä hetkellä kaukana parhaasta tasostaan. Uruguay lienee kuitenkin liian kova pala avauskierroksella.

Mielestämme joukkueiden tasoero ei näy täysin ottelun kertoimissa. n markkinatoppi 1,82 kelpaa hyvin peleihin ottelun suosikille.

Ottelussa on myös hyvät saumat maaleihin, sillä Uruguay on huomattavasti yleistä mielipidettä runsasmaalisempi joukkue. Takana on kolme voittoa 3-0, 4-0 ja 3-0 lukemin, minkä lisäksi peräti 8/11 edellisestä matsista on yli 2,5 maalin tuloksia. Poimitaan lta myös yli 2,5 maalia komealla 2,60 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *