Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s
  • Vermon 65-kierroksen varmaksi valikoitui päätöskohteen huippukuntoinen Mark More. Christa Packalenin ruuna on startista niin nopea, että kukaan tuskin pääsee valjakon mittaa edelle. Lähdön paras hevonen keulasta kelpaa varmaksi. Jos varmistuksia haluaa, Stonecapes Picassolla pyritään  Mark Moren kantaan. Siittä Tommi Kylliäinen saa yrittää pätkällä ohi.

Ensimmäisen kohteen ykkösmerkiksi nostan Tuomas Korvenojan Samvais:sin. Ilos Silmarillion on mahdollinen keulahevonen ja kuuluu kaikille lapuille. Adanna avaa myös kovaa ja saa hyvän juoksun kärjen tuntumassa. Koska Mika Taittonen lataa Truedream A.F. llä kaiken lähtöön saattaa kiihdytys venyä. Se antaa saumat takarivin Il Funny Li:lle.

Toisessa kohteessa kolme hevosta erottuu mielestäni muista. Xanthus Wapid on hyvältä lähtöpaikalta niukka ykkösmerkki. Orvar Iver on hevosena riittävä, vaikkakin vaikealla lähtöpaikalla. Cover Prince on perusmerkkejä.

Kolmatta lähtöä sekoittavat todennäköisesti monet laukat. Jos rahapussi kestää, kannattaa lähtö lyödä läpi 7 merkillä. Vihjerivi pelataan neljällä valjakolla. Huisi Hemmo ja Ville Kalle lienevät lähdön parhaat hevoset, mutta kovin epävarmoja ravaajia. Otetaan mukaan Kinderi ja Maurizo ja toivotaan että joku näistä neljästä pysyy ravilla.

Neljännen kohteen ykkösmerkki on Hosianna Sisu. Ykkösradalta on pieni pussitusriski, joten otetaan mukaan Santtu Raitalan Justin Web, joka on voittanut vuoden neljästä startistaan kolme. Planbee on ollut niin mainio kahteen edelliseen, että siihen ei saa yksikään lappu tippua.

Viidennessä lähdössä Suven Sametti ja Ciiran Tähti ottavat mittaa toisistaan. Suven Sametti on nyt isojen tyttöjen sarjassa, mutta uskon että on valmis menestymään heti. Vihjeriviltä ulosjjääneistä mainittakoon hyvän reissun parijonossa saava Elias Juonetar 5%.

Lähtö1: 2,3,4,6,10

Lähtö2: 2,8,9

Lähtö3: 1,2,5,7

Lähtö4: 1,3,10

Lähtö5: 3,7

Lähtö6: 1               Vihjerivin hinta: 36e

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *