Granada DNB

KERROIN

2.50
0
pv
0
t
0
min
0
s

La Ligan pitkä ja raskas kausi on viittä vaille päätöksessään. Torstaina pelataan toiseksi viimeinen kierros, jonka aikana Real Madridilla on myös mahdollisuus varmistaa ansaittu mestaruus.

Real Madrid-Villarreal (klo 22:00)

Kotijoukkue Real Madrid jatkoi komeaa voittoputkeaan maanantaina. Los Galacticos oli vaikeuksissa Granadan vieraana, mutta voitti lopulta ottelun nihkeästi maalein 1-2. Kyseessä oli yhdeksäs peräkkäinen voitto, eli madridilaiset ovat voittaneet kaikki koronabreikin jälkeiset ottelut.

Realin ykköspaikka ei ole millään tavalla ansaitsematon. Joukkue oli La Ligan paras jo ennen koronataukoa, mutta pari lipsahdusta heikkoja joukkueita vastaan nosti FC Barcelonan kärkeen. Tauon jälkeen Barca ei ole yksinkertaisesti pysynyt Zidanen porukan peesissä.

Villarreal on pelannut myös erinomaisesti koronabreikin jälkeen. ”Keltainen sukellusvene” pelasi kuusi ensimmäistä ottelua tauon jälkeen saldolla 5-1-0, jonka jälkeen joukkue hävisi FC Barcelonalle. Tämän jälkeen kaatui Getafe vieraissa, mutta maanantain tappio Sociedadille oli heikko suoritus.

Vierasjoukkue on maanantain tappiosta huolimatta erinomaisissa asetelmissa europaikkojen suhteen. Neljän sakkiin ei ole asiaa, mutta Villarreal on perinteinen UEL-menestyjä, ja haluaa varmasti pitää viidennen sijansa loppuun saakka.

Real Madrid on ottelun kiistaton suosikki, mutta helpolla se ei tule kolmea pistettä saamaan. Villarreal on ollut erinomainen vierailija ja voittanut useamman reissupelin kuin FC Barcelona. Madridin suosikkiasemaa on liioiteltu tyhjällä stadionilla, joten me otamme kantaa vieraiden suuntaan.

Betsaamme Villarreal +1,5 maalia in 1,71 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 64%. Tämä veto osuu myös Real Madridin maalin voitolla, jolloin toteutuu yhtä aikaa sekä skenaario mestaruuden varmistamisesta että vetovoitosta.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Mallorca-Granada (klo 22:00)

Kotijoukkue Mallorca taisteli hyvin Sevillan vieraana viime sunnuntaina, mutta joutui jälleen palaamaan reissusta tappio niskassaan. Jos saarelaiset palaavat ensi kaudeksi Segundaan, syy löytyy surkeasti sujuneista vierasotteluista.

Kotikentällä Mallorca on pärjännyt kelvollisesti. Takana on myös vahva voitto Levantesta 2-0 sekä Celta Vigosta peräti 5-1. Mallorca on pärjännyt hyvin etenkin taulukon alemman kastin joukkueita vastaan omalla saarellaan.

Mallorcan tilanne on kuitenkin selkeä: torstain ottelusta on otettava voitto, eikä sekään välttämättä riitä. Etumatka Alavesiin on neljä pistettä, ja sarjassa on vain kaksi kierrosta jäljellä.

Vierailija Granadan tilanne on täysin päinvastainen, vaikka sen ennakoitiin myös joutuvan putoamiskamppailuun. Granadan kausi on ollut huikea alusta loppuun, ja se voi kaiken lisäksi vielä päättyä eurocup-paikoille.

Granada on myös herännyt pienestä suvantovaiheesta kauden loppumetreillä. Se pelasi hyvän ottelun myös Real Madridia vastaan maanantaina, vaikka tuloksena olikin tappio. Tätä ennen joukkue voitti vieraissa Real Sociedadin ja Alavesin sekä nappasi kotitasapelin Valenciaa vastaan.

Vierasjoukkueen itseluottamus on kunnossa, minkä lisäksi otteluissa on heiluteltu viime aikoina verkkoja oikein urakalla. Granada tarvitsee myös voiton eurounelman saavuttamiseksi, joten ottelun lähtökohdat ovat oikein hyvät maaleille.

Betsaamme yli 2,5 maalia in 1,94 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%. Myös Granadan kertoimet ovat todella herkullisia, sillä vedonlyöntimarkkina laskee tässä Mallorcalle aivan liikaa motivaatioetua. Etenkin DNB 2,50 kertoimella on loistava betsi. Mielestämme Mallorca voi olla vain marginaalinen suosikki.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *