Ath. Bilbao-Barcelona U2.5

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain ottelutarjonnasta nostetaan esiin kaksi hyvin erilaista pelikohdetta. Toinen Englannin Championshipista ja toinen La Ligasta.

Championship: Huddersfield-Fulham (klo 21:45)

Englannin Championship on edennyt jo kolmannelle kierrokselle, jossa vastakkain asettuvat Valioliigasta pudonneet seurat.

Kotijoukkue Huddersfield tuli alas korkeimmalta sarjatasolta kahden vuoden seikkailun jälkeen. Terriers oli viime vuonna selkeästi liigan heikoin joukkue, joten Championship on varmasti parempi paikka mittaamaan joukkueen tasoa.

Huddersfield lähti kauteen saksalaismanageri Jan Siewertin johdolla, joka otti ohjat jo viime keväällä. Edessä on väistämättä jälleenrakennusprojekti, joka on alkanut vaikeasti.

Kauden avausottelu päättyi murheellisesti 1-2 -tappioon Derbyä vastaan. Huddersfield lahjoitti avausmaalin puolustussekoilun myötä, eikä toipunut tästä riittävän nopeasti. Viime lauantaina joukkue pelasi 1-1 -tasapelin QPR:n vieraana, mutta oli alusta asti heikompi osapuoli.

Fulhamin visiitti Valioliigaan kesti vain yhden kauden. Joukkueen peli alkoi korjaantua kevään viime metreillä, kun manageriksi asetettiin ex-pelaaja Scott Parker. Cottagers jatkaa Parkerin johdolla tälläkin kaudella ja vaikuttaa olevan yksi sarjan vahvimmista joukkueista.

Kauden avaus sujui hieman heikosti Barnsleyn vieraana, jossa Fulham kärsi 1-0 -tappion. Viime lauantaina joukkue kuitenkin palasi tasolleen ja kaatoi hyvän Blackburnin kotona 2-0. Ykköstykki Mitrovic sai maalihanat auki, mikä on henkisesti tärkeää.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Huddersfieldilla on edessään vaikea kausi. Fulham on materiaaliltaan huomattavasti vahvempi, minkä lisäksi avausottelut ovat sujuneet paremmin. Mielestämme vierasjoukkue ansaitsee kertomia selkeämmän suosikkiaseman. Fulham DNB (aasialainen +0 -tasoitus) riittää Bethardin 1,83 kertoimella helposti peleihin!

La Liga: Athletic Bilbao-FC Barcelona (klo 22:00)

La Ligan kausi 2019/2020 käynnistyy mielenkiintoisella ottelulla Athletic Bilbaon sekä FC Barcelonan välillä.

Baskimaan ylpeys Athletic Bilbao lähtee tavoittelemaan tälläkin kaudella sijoitusta La Ligan top kympissä. Viime kausi oli Bilbaon kannalta hurja vuoristorata, joka kääntyi lopulta parhain päin.

Athletic voitti vain 2/17 kauden ensimmäisestä ottelustaan ja näytti tammikuussa putoavan jopa Segundaan. Päävalmentajan vaihto kuitenkin muutti kaiken, ja ohjat ottanut Gaizka Garitano johdatti seuran huimaan voittoputkeen kevään aikana.

Kahdeksas sija oli koko kausi huomioiden komea suoritus. Jos Athletic saa juonesta kiinni heti syyskaudella, niin paikka Eurooppa-liigaan voi olla realismia.

FC Barcelona voitti odotetusti La Ligan mestaruuden. Barcan suurin kompurointi osui kauden ensimmäiseen neljännekseen, mutta syksyn pimetessä Messi & kumppanit ottivat liigan haltuunsa. Lopulta mestaruus ratkesi jo hyvissä ajoin.

Tulevalla kaudella FC Barcelona on jälleen omaa luokkaansa. Joukkue on pudotettu nyt kaksi vuotta peräkkäin nololla tavalla Mestarien liigan playoffs-vaiheessa, joten tämän trendin kääntäminen lienee yksi ensi kevään suurimpia tavoitteita.

Suurimmat hankinnat ovat nuori Ajax-tähti Frenkie De Jong sekä kokenut Antoine Griezmann. Joukkueen hyökkäysvoima on paperilla jälleen ylivertainen muihin nähden.

Avausottelun paras betsi löytyy kuitenkin maalimääristä. Athletic kuuluu alustavasti liigan vähämaalisimpiin joukkueisiin, minkä lisäksi sen pelityyli on vaikeaa jopa FC Barcelonan kaltaiselle joukkueelle. Kokoopanotiedoista löytyy myös yksi valtava miinus vieraille: Leo Messi on nimittäin sivussa elokuun loppuun saakka!

Bilbao pysäytti Barceonan sekä kotona (0-0) että vieraissa (1-1) viime kaudella, eikä yksikään peräti kuudesta edellisestä liigakohtaamisesta ole päättynyt yli kolmen maalin tuloksiin. Ottelun maaliodotus jää hyvin matalalle, eikä vähiten myös FC Barcelonan puolustuksen vuoksi.

Poimitaan ilta peleihin alle 2,5 maalia kertoimella 2,15.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *