West Ham 1X2

KERROIN

2.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaina pelataan yksi ottelu Valioliigassa ja Serie A:ssa. Molemmista matseista löytyy oikein maistuva peli-idea!

Serie A: Torino-Lecce (klo 21:45)

Kotijoukkue Torino on sementoinut paikkansa Serie A:n top 10 -joukkueena. ”Juventuksen pikkuveli” on napannut sijat 7, 9, 9 kolmella edellisellä liigakaudella. Viime kaudella Torino hävisi vain seitsemän ottelua, mikä oli toiseksi vähiten koko sarjassa heti Juventuksen jälkeen.

Torinon pelivoima on tälläkin kaudella liigan ylempää keskikastia. Syksy on myös alkanut mukavasti, joukkue on Serie A:n jaetulla kärkipaikalla kahden voiton myötä. Avauskierroksella kaatui Sassuolo 2-1 ja toisella kierroksella kova Atalanta vieraissa 2-3.

Torino on ollut koko kalenterivuoden 2019 kivikova kotijoukkue. Sen 12 edellistä kotimatsia ovat Serie A:ssa saldolla 10-1-1.

Lecce palasi hieman yllättäen takaisin Serie A -tasolle reilun seitsemän vuoden tauon jälkeen. Seura nähtiin edellisen kerran kirkkaissa valoissa kaudella 2011-2012, jonka jälkeen Lecce kävi skandaalien ryvettämänä aina kolmannella sarjatasolla.

Takana on nyt kaksi sarjanousua kahteen vuoteen, eli Lecce oli vuosi siten sarjanousijana Serie B:ssä. Joukkueelle ei ole annettu ennakkoon paljon mahdollisuuksia sälyttää sarjapaikkaansa. Lecce on myös meidän rankingissamme pelivoimaltaan liigan heikoin.

Kausi on alkanut sarjanousijan kannalta haastavasti. Avauspelissä tuli turpaan Interin vieraana 4-0, ja Lecce taipui myös kotonaan Hellas Veronalle maalein 0-1.

Torino on tällä hetkellä pelivoimaltaan valtavasti vieraita edellä. Se on ollut äärimmäisen luotettava kotijoukkue jo pitkään, eikä rasitteena ole myöskään Eurooppa-liigaa tai muita ylimääräisiä häiriötekijöitä.

Asetamme Torinon jättisuosikiksi kotonaan, joten aasialainen -1 tasoitus in 1,83 kertoimella maistuu erinomaisesti. Saat siis rahasi takaisin, jos Torino voittaa vain maalin erolla. Suurempaa riskiä hakeville tarjolla on -1,5 tasoitus kertoimella 2,45.

Valioliiga: Aston Villa-West Ham (klo 22:00)

Valioliigan viides ottelukierros saadaan päätökseen Birminghamissa, jossa Aston Villa kohtaa West Hamin.

Kotijoukkue Villa on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Perinteinen Valioliigaseura vietti pari kautta Championship-tasolla, mutta palasi ansaitusti korkeimmalle sarjatasolle. Moni analyytikko ennakoi Villan olevan jopa vahvin kolmesta nousijasta.

Kausi on alkanut ristiriitaisissa merkeissä, sillä Villa on hävinnyt (nousijalle tyypillisesti) pari hyvää matsia ja voittanut vastaavasti Evertonin onnekkaasti. Toistaiseksi heikoin suoritus nähtiin ennen taukoa, jolloin joukkue jäi täysin Palacen jyrän alle. Osasyynä oli myös toisen jakson punainen kortti.

West Ham on tunnettu jo useamman vuoden ajan Valioliigan alisuorittajana. Lontoossa on poltettu rahaa laatupelaajiin, mutta Hammers ei ole taistellut toden teolla top 8 -sijoista pitkään aikaan. Nyt manageri Manuel Pellegrini yrittää saada Lontooseen uutta nostetta.

Hammers aloitti kauden häviämällä Man Citylle tylysti maalein 0-4. Myös toinen peli Brightonin vieraana oli heikko, mutta joukkue sai rivinsä ojennukseen ja nappasi 1-1 -tasapelin. Kolmannella kierroksella kaatui sitten Watford 1-3, ja ennen taukoa Norwich 2-0 kotona.

West Ham voitti myös Liigacupissa Newportin maalein 0-2, joten takana on jo kolme voittoa Englannin kentillä.

Vierasjoukkue on saanut positiivisen startin, vaikka avauspeli menikin tuloksellisesti penkin alle. Näyttää myös siltä, että tärkeä Marko Arnautovic on saatu korvattua laatupelaajalla. Sebastian Haller on osunut kahdessa edellisessä matsissa kolme kertaa.

Aston Villa ei ole esiintynyt huonosti, mutta joukkueen materiaali on yksinkertaisesti paljon West Hamia perässä. Tasoeroa on sen verran, että vierasjoukkue ansaitsee selkeän suosikkiaseman. Otetaan lapulle rohkeasti in suora voitto kertoimella 2,70.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *