KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan liigan viides ottelukierros päätyy sunnuntai-iltana Marseillen ja Guingampin kohtaamiseen. Odotettavissa on reippaasti maaleja – etenkin vieraiden verkkoon.

Kotijoukkue Olympique Marseille on yksi Ranskan neljästä suurseurasta. ’OM’ kisaa Mestarien liigan paikoista yhdessä Lyonin sekä Monacon kanssa. Kärjessä PSG on aivan omaa luokkaansa, joten Marseillessa on turha haaveilla mestaruudesta.

Tämä kausi on alkanut joukkueelta kohtalaisen hyvin. Neljän ottelun saldona on hieman vaatimaton 2-1-1, mutta bonuksena on upea vierasvoitto juuri ennen maaottelutaukoa. Marseille kaatoi Monacon vieraissa loppuhetkien maalilla 2-3, joka oli tärkeä kolmen pisteen potti kärkiottelussa.

Marseille oli jo viime kaudella erittäin runsasmaalinen. OM:n peleissä nähtiin peräti 3,34 maalia per ottelu. Sama meno on jatkunut tällä kaudella: joukkueen saldona ovat tulokset 2-3, 2-2, 3-1 ja 4-0. Otteluissa on luotu runsaasti maalipaikkoja, ja Marseillen puolustuspää on ollut myös virheherkkä.

Vierasjoukkue Guingamp oli viime kaudella alemmassa keskikastissa riittävän kaukana putoamisviivalta. Tämä sesonki on alkanut murheellisesti neljällä tappiolla. Guingamp ei ole esiintynyt huonosti ja pelasi jopa vahvan puoliajan PSG:tä vastaan toisella kierroksella.

Verkkoja on venytetty reippaasti, sillä kaikki Guingampin ottelut ovat päättyneet vähintään kolmen maalin lopputulokseen. Guingamp on luonut hyvin maaliodotusta myös kovempia joukkueita vastaan, joten kurssi kääntynee paremmaksi jossain vaiheessa.

Ottelun maaliodotusarvo on hyvin, hyvin korkea. Vastakkain ovat maalimääriltään kaksi sarjan top 5 -joukkuetta. Verkkoja venytetään varmasti molemmissa päissä, ja edellinen joukkueiden kohtaamien päättyi lukemiin 3-3.

Markkinoiden asettama totals-linja on korkea, mutta ei riittävän korkea. Poimitaan vetoihin ilta yli 3,5 maalia kertoimella 2,25 (todennäköisyysarvio 52%). Voit myös kokeilla pikkurahalla vieläkin korkeampia maalimääriä!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!