Jukurit

KERROIN

2.45
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan torstaina neljän ottelun kierros. Löysimme loistavan pelikohteen Porista, jossa kohtaavat Ässät ja Jukurit.

Patapaidat ovat esittäneet kotikaukalossaan ajoittain kelpo taistelua. Tämä ei kuitenkaan riitä pitkälle, sillä joukkueen kokoonpano on auttamatta liian köykäinen. Ässät on aloittanut jo tyhjennysmyynnit ja kaupannut Sakari Salmisen sekä Niko Peltolan. Puolustaja Tommila on tekemässä paluuta. Hän on palatessaan iso apu nyt, kun Peltolakin siirtyi Ilvekseen.

Ässät nipisti edellisessä ottelussaan pisteen SaiPalta. Ottelu eteni lähes täysin vieraiden tahdissa, vaikka lopun housuun paskominen oli lopulta lähellä maksaa SaiPalle jopa kaikki tarjolla olleet pisteet. SaiPa-ottelu oli patapaidoilta suorastaan surkea – hyökkäyspelistä ei kahdessa ensimmäisessä erässä ollut tietoakaan.

Jukureiden kausi uhkaa Ässien tavoin jäädä runkosarjaan. Joukkue kaipaa ehdottomasti kolmea pistettä, ja se on heidän otettava, jotta pienen pieni sauma kympin sakkiin säilyy.

Jukureiden otteet ovat heilahdellut surkean ja erinomaisen välillä jopa saman pelin sisällä. JYP-ottelun ensimmäinen erä oli Jukureilta suorastaan häpeällisen heikkoa pelaamista, mutta kolmanteen erään joukkue esittikin liki kauden parastaan. Tasaisuuden lisäksi joukkueen selkeä ongelmakohta on ylivoimapelaaminen, joka on tällä hetkellä selvästi koko sarjan heikointa.

Jukureiden on aika tarttua viimeiseen oljenkorteen ja kun kertoimetkin ovat suosiolliset nappaamme vierasvoiton ilta vahvalla panostuksella!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!