Pelicans-SaiPa U5.0

KERROIN

1.93
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina viisi ottelua. Otamme kantaa tällä kertaa kahteen otteluun, joissa kamppaillaan sijoituksista taulukon loppupäässä.

KalPa-Sport (klo 18:30)

Kotijoukkue KalPa on vahvistanut viime viikkoina asemiaan kymmenen parhaan joukossa. Kuopiolaiset ajautuivat vuoden vaihteessa neljän matsin tappioputkeen, mutta tuplaottelut Jukureita vastaan käänsivät kurssin täysin.

KalPa kaatoi Jukurit ensin vieraissa 2-5 ja sitten kotona peräti 8-1. Nämä voitot tulivat tärkeimpään mahdolliseen saumaan itseluottamuksen kannalta. Pelaajista huikeimman tempun teki Matti Järvinen, joka iski kuusi maalia ja tuplasi kauden saldonsa.

Vierasjoukkue Sport oli vastapelinämme myös kaksi päivää sitten TPS:n isäntänä. Vaasalaiset näyttivät pelaavan hyvän ottelun 40 minuutin ajan, mutta Sport suli jälleen kerran loppuhetkillä ja hukkasi pisteet 4-5 -tappioon.

Isossa kuvassa Sportin kausi on tämän tappion myötä pitkälti paketissa. Kuten keskiviikkona jo kirjoitimme, joukkueen pitäisi kerätä loppukausi pisteitä käytännössä sarjan kärkijoukkueiden tahtiin, jotta säälipleijareihin olisi mitään asiaa. Se ei tältä joukkueelta tule onnistumaan.

Sport on nyt hävinnyt kolme matsia putkeen kauden ratkaisuhetkillä. Isossa kuvassa vaasalaisten tekemisessä ei ole mitään suurempaa vikaa, mutta joukkue on vain henkisesti liian heikko. Sport on hukannut todella monta tasaista ottelua tappioiksi omien virheiden vuoksi.

KalPa jatkaa Sportin alamäkeä, eikä vaasalaisten romahduskaan olisi suuri yllätys. Betsataan kotivoittoa -1,5 maalin tasoituksella ille 2,45 kertoimella.

Pelicans-SaiPa (klo 18:30)

Kotijoukkue Pelicansin viime kuukaudet ovat olleet kamalaa katseltavaa. Edelliskaudella runkosarjassa hienosti kolmanneksi sijoittunut ryhmä on romahtanut sarjan jämäsijoille. Edes päävalmentaja Ville Niemisen potkut marraskuun lopulla eivät ole kääntäneet kurssia merkittävästi.

Pussinokat ovat voittaneet vain yhden edellisestä kymmenestä ottelustaan varsinaisella peliajalla. Sekin tuli Ässiä vastaan kotikentällä.

Pelicansilla on takana tuplaottelut KooKoota vastaan, joka on juuri nyt sarjan paras joukkue. Suoritukset olivat varsin hyviä: 1-3 tappiopeli kotona oli xG:n valossa täysin 50-50 matsi ja Pelicans pelasi myös vieraissa puolet ottelusta kelvollisesti.

SaiPa on ollut niin ikään syöksyssä. Olemme vihjanneet useaan otteeseen SaiPaa vastaan myös tällä sivulla – menestyksekkäästi. Joukkue on ollut valtavassa kriisissä, ja päävalmentaja Lehterän puheet henkisestä lukosta tuntuvat lähinnä keinolta pitää kannattajat edes jollain tavoin kiinnostuneina.

Sputnikkien taakka helpottui ainakin väliaikaisesti kotivoitolla JYPistä. Tuossa matsissa nähtiin kenties kauden paras SaiPa, joka taisteli ja jätti kaukaloon kaikkensa. Myös maalivahti Westerholm onnistui hienosti saaden apua myös tolpilta.

Tämä on klassinen kuuden pisteen ottelu molempien top 10 -haaveiden kannalta. SaiPa tulee matsiin puolustus edellä etenkin nyt, kun joukkueen paras pistemies Zaborsky on pelikiellossa. Se rikkoo käytännössä ainoan maalintekoon kykenevän tutkaparin joukkueesta (Zaborsky – Ramstedt).

Otamme kantaa vähämaalisuuden puolesta ja reilusti. Betsaamme ille alle 5,0 maalia 1,93 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle peräti 59%. Otamme kohteeseen maksimipanoksen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *