Saints -3

KERROIN

1.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Divisioonakierroksen viimeisessä ottelussa kohtaavat NFC Southin voittaja Saints ja samassa divisioonassa pelaava Buccaneers. Ottelu on todellinen konkaripelinrakentajien kohtaaminen, kun Saintsin peliä johtaa 41-vuotias Drew Brees ja Bucsia täksi kaudeksi Patriotsista siirtynyt, kuusinkertainen SB-voittaja, 43-vuotias Tom Brady.

Bradyn siirtymisen jälkeen Bucs on ollut kaudella melkoinen hype-joukkue. Peliesitykset eivät ole ehkä vastanneet hypeä, kun otteluissa muita playoff-kaliiberin joukkueita vastaan Bucs on ollut vaikeuksissa, pl näyttävä voitto Green Bayta vastaan. Joukkue selvitti kuitenkin tiensä helpohkosti playoffeihin ja avauskierroksella kaavio oli suosiollinen, kun vastassa oli heikoin divisioonavoittaja Washington.

Saintsilta oli hieno suoritus venyä divisioonavoittoon, vaikka joukkueen tähtikolmikko Brees, laitahyökkääjä Michael Thomas ja keskushyökkääjä Alvin Kamara kärsi kukin vuorollaan loukkaantumisista. Nyt koko kolmikko on vihdoin täydessä kunnossa mukana. Joukkueiden molemmat runkosarjakohtaamiset päätyivät Saintsin selkeään voittoon. Saintsin avauskierroksen voitto Chicagoa vastaan oli myös loppunumeroiden valossa tiukempi, kuin mitä peli oli kentällä. Saints teki viimeisellä neljänneksellä TD:n, joka tuomittiin lopulta videotarkistuksella jääneen aavistuksen vajaaksi. Tuosta seuranneella hyökkäysvuorolla Chicago kaunisteli loppulukemia tekemällä kavennus-touchdownin ottelun viimeisellä sekunnilla.

Itse näen kotijoukkueen otteluparissa selvempänä suosikkina kuin markkina. Saintsin kauden tilastoja heikentää se, että se pelasi osan kaudesta ilman isoimpia tähtiään. Samoin joukkueen puolustus aloitti kauden heikosti, mutta on parantanut selkeästi kauden mittaan. Joukkue on siis parhaassa iskussaan kauden tärkeimmällä hetkellä. Bucs taas mielestäni on hieman yliarvostettu Bradyn aiheuttaman hypen vuoksi. Näin ollen pelivalintani otteluun on Saints -3 in kertoimella 1,90. Arvioni tälle vedolle on 56 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *