Palace +2 ah

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kolme ottelua. Katseet kiinnittyvät huippumatsiin Liverpoolissa, mutta pelattavaa löytyy myös illan päätöskohteesta.

Liverpool-Man Utd (klo 18:30)

Kotijoukkue Liverpool lähtee sunnuntain otteluun harvinaisesta tilanteesta. Takana on nimittäin tappio liigaottelussa! Kloppin miehistö hävisi ennen FA Cup -kierrosta Southamptonille vieraissa 0-1. Tämä oli ensimmäinen selkäsauna 13 otteluun.

Cupissa Liverpool sai helpon arvan, kun vastaan asettui Aston Villan B-miehistö. Pienen kompuroinnin jälkeen Liverpool hoiteli ottelun maalein 1-4. Valioliigassa joukkue on sen sijaan menettänyt ykköspaikkansa kolmeen heikkoon otteluun: Soton-tappiota edelsi tasapelit Newcastlea ja WBA:ta vastaan.

Vierailija Manchester United voitti edellisen liigaottelunsa. Punakone kaatoi Burnleyn alkuviikon rästipelissä 0-1. Voitto oli jatkoa erinomaiselle putkelle otteluita, joka alkoi jo marraskuun alussa. Saldona on 11 edellisestä Valioliigan matsista huikea 9-2-0.

Tämä sarja on nostanut Unitedin jopa Valioliigan ykköspaikalle! Joukkue on toipunut henkisesti todella hyvin katkerasta Mestarien liigan tappiosta Leipzigissä, joka pudotti Unitedin UCL:n jatkopeleistä. Myös manageri Solskjaerin asema näyttää vahvalta, ja Pogbakin on innostunut pelaamaan.

Liverpool ei ole ollut enää kesän jälkeen Valioliigan vahvin joukkue. Pool oli ranking-ykkösemme pitkän aikaa 2019-2020, mutta nyt sen taso on pudonnut Cityn ja Unitedin perään. Oma osansa on ollut myös loukkaantumisilla, jotka vaivaavat yhä joukkueen alakertaa.

Kärkiottelun kertoimet ovat varsin hyvin kohdallaan. Pientä valueta löytyy vierasjoukkueesta, joka on tällä hetkellä pelivoimaltaan vähintään Liverpoolin tasoinen. Pelataan Man Utd DNB n 2,77 kertoimella. Todennäköisyys tapahtumalle on 41 %.

 

Manchester City-Crystal Palace (klo 21:15)

Kotijoukkue Manchester City hakee sunnuntaina jatkoa voittoputkelleen, joka venyi keskiviikkona taas yhdellä ottelulla. City nujersi Brightonin nihkeässä matsissa maalein 1-0. Tätä edelsi helppo 3-0-voitto Birminghamista FA Cupissa ja 0-2-vierasvoitto Man Unitedista Liigacupin välierissä.

Guardiolan joukot ovat voittaneet seitsemän ottelua putkeen kaikki kilpailut mukaan luettuna. Edellinen tappio on lähes kahden kuukauden takaa Tottenhamia vastaan, ja sekin oli hyvin epäonninen. Takana on nyt 15 tappiotonta ottelua cupit ml. Komealla saldolla 10-4-0.

Vierailija Crystal Palacelle kyseessä on viikon toinen puolustustaistelu. Eagles pelasi torstaina Lontoossa Arsenalin vieraana ja nappasi 0-0-tasapelin. FA Cupissa sujui sitten heikommin, sillä Palace taipui viime perjantaina Wolvesin vieraana maalein 0-1.

Valioliigan kausi on sujunut kokonaisuutena hyvin. Saldo 6-5-7 oikeuttaa sijaan tasaisessa keskikastissa, missä sijat 8-14 ovat vain neljän pisteen sisällä. Konkarimanageri Roy Hodgson on saanut taas kerran hyvät tehot irti joukkueestaan.

Crystal Palace on tarjonnut Citylle vaikean vastuksen viime kausina. Edellinen kohtaaminen Manchesterissa päätti maalein 2-2, ja joulukuussa 2018 Palace jopa voitti Cityn vieraissa 2-3. Viidestä edellisestä kohtaamisesta City on voittanut vain kaksi, eikä kertaakaan yli kahdella maalilla.

Tällainen altavastaajan asetelma sopii Palacelle hyvin. Tiukka ohjelma pakottaa myös Cityn rotaatioon, sillä kolmen päivän päästä odottaa jo tiukka kotipeli Villaa vastaan. Palace maistuu tasoituksella hyvin peleihin. Betsataan Palace +2 aasialainen tasoitus in 1,95 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *