Minnesota 1X2

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon NHL

Minnesota Wild – Arizona Coyotes, klo 03:00 Suomen aikaa.

Minnesotan saldona viiden pelatun ottelun jälkeen on 0-1-2-2 maalisuhteen ollessa 12:18. Arizonan vastaavat statsit neljän pelatun ottelun jäljiltä ovat 0-1-0-3 ja maalisuhde 3:9. Kotijoukkue on pelannut otteluistaan kolme kotijäällään Xcel Energy Centerillä jotka ovat kaikki päättyneet varsinaisella peliajalla (60 min) tasalukemiin. Arizonalla puolestaan näyttää olevan suuria ongelmia maalintekonsa kanssa, sillä Coyotes on jäänyt peräti kolmesti nollille neljän pelatun ottelun jälkeen.

Minnesota pääsee kokoonpanonsa puolesta lähtemään otteluun hyvistä asemista, sillä loukkaantuneiden kirjoissa on ainoastaan Joel Eriksson Ek.

Arizona joutuu puolestaan viilaamaan hieman miehistöään kun Josh Archibald nousee pelaavaan kokoonpanoon Mario Kempen paikalle ja Jordan Oesterle ottaa paikkansa kolmospakkiparista korvaamalla Ilya Lyubushkinin. Nimekkäimpänä Arizonan leiristä Alex Galchenyuk on loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Maalivahtien kohdalla nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, sillä varmasti Wild-ryhmälle tuttu mies Darcy Kuemper on varmistettu aloittavan ottelun Arizonan tolppien välissä ja täten Antti Raanta saa lepovuoron tähän väliin. Kotijoukkueen maalilla ottelun aloittaa Devan Dubnyk.

Minnesotalla on toki ottelu alla viime yöltä Nashvillen vieraana (jossa maalilla pelasi Alex Stalock), joka antaa jonkin verran lepoetua vierailijalle, mutta kausi on vasta alussa niin ei näillä herroilla pitäisi ainakaan vielä tämä touhu jaloissa painaa… voihan jopa olla niinkin että etu kääntyy sille jolla pelitatsi pysyy yllä.

Minnesota kykenee etenkin kotiotteluissaan väläyttelemään paikoitellen todella upealla pelillä ja kyllähän asia on niin, että kotijoukkueen pelaajisto on myös astetta nimekkäämpi… uskon että Wild iskee taululle lukemat joilla täysi pistepotti näkee päivänvalon.

Pelivalinta: Minnesota

Kerroin: 2.15 @

Panossuositus: 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!