Pelivihje

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Superlauantain vihjerivi pelataan kolmella varmalla. Viidennen kohteen Thai Profit nauttii nopeana lähtijänä ykkösradan lähtöpaikasta. Vaikka yhden huti startin jälkeen Com Milton on rajusti alipelattu(7%) kelpaa Thai Profit vihjerivin varmaksi asti. Mikäli varmistella haluaa, kuuluu Com Milton ajoissa lapuille. Toinen varma poimitaan kuudennesta kohteesta. Kanuunakunnossa oleva Lake’s Action kiertänee, takamatkaltakin, koko porukan. Vain 24% pelattuna Lake’s Action on maistuva varma. Viimeisen kohteen Next Direction on kierroksen kolmas varma. Next Direction kiihdyttänee keulaan ja vetänee siittä maaliin asti.

Ensimmäisen kohteen ykkösmerkki on keulapsyykillä Poetry In Motion. Mikäli Juha Utalan tamma ei keulaan pääse, on lähdössä monta mahdollista voittajaa. Selah on ollut kahteen viimeiseen huippuhyvä, samoin Pitch Perfect. Arctic Dessert esitti viimeksi Turussa kanuunakirin joka riitti voittoon. Mukaan vielä Pekka Korven harvoin voittava, mutta jatkuvasti hyvin sijoittuva Sapphira 3%.

Toisessa lähdössä radoilta 1-3 ollaan vahvoilla. 3. M.T.Master Don olisi keulaan päästessään vaikeasti lyötäviss. 15 hevosen autolähtö ei jätä takahevosille juuri mahdollisuuksia, jollei etupäässä hölmöillä. Otetaan yllättäjinä mukaan Griminal Jack, sekä ylivauhdin varalta takarivin voimanpesät Excalibur It ja Por Nie Rock.

Kolmas lähtö on tasaiseen pelattu ja vaikeasti veikattava. Lapulle laitetaan viisi tasaisesti pelattua valjakkoa, eli viisi suoskikkia, sekä jättiyllärinä hyvältä paikalta matkaan pääsevä Hulluduunari 2%.

Neljännen lähdön ykkösmerkki on 8-radaltakin Vappuäijä. Seuraavat merkit ovat Enon Vilppi ja Pertturi. Koveri on hyvältä paikalta hieman alipelattu 8% ja Lakuri 13% saanee hyvän reissun lähellä kärkeä.

Lähtö1: 1,2,3,6,10

Lähtö2: 1,2,3,5,11,12

Lähtö3: 1,2,3,4,10,11

Lähtö4: 2,3,5,8,9

Lähtö5: 1

Lähtö6: 15

Lähtö7: 2. Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *