Espanja DNB

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kansojen liigassa pelataan vuoden 2020 viimeiset ottelut tiistaina ja keskiviikkona. Poimimme tiistain ottelutarjonnasta pari herkullista peli-ideaa A-lohkon otteluista.

Kroatia-Portugali (klo 21:45)

Kroatian heikko Kansojen liigan vire jatkui viikonloppuna Ruotsin vieraana. Kuten myös tipsasimme, Ruotsi hoiteli ottelun 2-1 ja nousi tasapisteisiin Kroatian kanssa lohkon jumbosijalla. Kyseessä oli looginen jatko Kroatian heikoille vierasesityksille.

Kyseessä oli myös jälleen kerran yli 2,5 maalin tulos. Kroatiasta on monella futiksen ystävällä mielikuva taitavana sekä hyökkäävänä joukkueena. Tämän faktan vahvistavat myös tulokset pidemmältä ajalta.

Viikonlopun 1-2-vierastappio Ruotsille oli peräti 18. yli 2,5 maalin tulos edellisessä 20 maaottelussa! Kroatia on pelannut myös yhdeksän O2,5 tulosta putkeen ja jäänyt edellisen kerran alle kolmeen maaliin Walesin vieraana (1-1 FT). Huom. Wales on yksi Euroopan vähämaalisimmista joukkueista.

Portugali oli myös pelivihjeessämme Ranskan isäntänä viime viikonloppuna. Tällä kertaa lusitaanien tappioton putki katkesi, sillä Ranska ryhdistäytyi Huuhkajat-tappion jälkeen ja voitti ottelun maalein 0-1. Paikkoja Portugalilla oli kyllä rikkoa kuparinen.

Portugali ei ole perinteisesti mikään maaliahne joukkue, mutta kyllä sen otteluissa nähty mukavasti maaleja viime vuosina. Näiden maiden aiempi kohtaaminen nähtiin Kansojen liigan avauskierroksella, jolloin Portugali murskasi Kroatian maalein 4-1.

Ottelun maaliodotus on mukavasti koholla, mutta asetelma ei ole hinnoiteltu oikein vedonlyöntikertoimiin. Betsataan yli 2,5 maalia in 2,02 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Espanja-Saksa (klo 21:45)

2010-luvun alussa maailman jalkapalloa dominoinut Espanja on pudotettu hieman kärkijoukkueiden taakse edeltävän 7-8 vuoden aikana. Myös edellinen Kansojen liiga meni hieman penkin alle, mutta nyt takana on vahvat EM-karsinnat ja hyvä Kansojen liigan suoritus.

Espanja on itse asiassa hävinnyt vain yhden 18 edellisestä maaottelustaan. Tämä tapahtui kuukausi sitten Ukrainan vieraana Kansojen liigassa. Viime viikolla Espanjan pelasi 1-1-tasapelit vieraissa Hollantia sekä Sveitsiä vastaan.

Vierasjoukkue Saksa on pudotettu Espanjan tavoin Euroopan kärkisijoilta viime vuosien aikana. Germaanit epäonnistuivat sekä MM-2018 että EM-2016 kisoissa, ja ovat rankingiltaan pykälän Belgiaa ja Ranskaa heikompia.

Saksalla on takanaan Espanjan tavoin vahvasti sujunut EM-2021 karsinta sekä Kansojen liiga. Joukkue on hävinnyt vain yhden 19 edellisestä maaottelusta eikä ainuttakaan 12 matsiin. Viime viikolla Saksa kaatoi Tshekin 1-0 sekä Ukrainen 3-1 maaotteluissa.

Espanja ja Saksa ovat perustasoltaan suht lähellä toisiaan. Meidän arviomme mukaan Espanja on aavistuksen vieraita vahvempi. Edellinen kohtaaminen päättyi Kansojen liigassa 1-1-tulokseen. Tuolloin Saksa oli numeroiden valossa parempi, mutta Espanja nousi lopussa tasoihin.

Euroopan kärkimaiden kohtaamiset ovat usein tiukkoja ja vähämaalisia. Value on Espanjalla, mutta kannattaa pelata suoran voiton sijasta DNB tai aasialainen +0, jolloin saat rahasi takaisin tasapelillä. Betsataan Espanja +0 in 1,80 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *