Sport 1X2

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan lauantaina kuuden ottelun kierros. Sport ja KooKoo kohtaavat Vaasassa toistamiseen vain 24 tunnin sisään, ja ottelusta löytyy erinomainen peli-idea!

”Mestis klassikko” pelattiin perjantai-iltana Vaasassa, ja ilmassa oli sähköä kuin parhaimmillaan Mestis-aikoina. Ari-Pekka Pajuluoma on saanut Sportin suorittamaan äärimmäisen hyvin. Hän on pystynyt ottamaan rajallisesta materiaalista maksimaaliset tehot irti. Sport pelaa tällä hetkellä kenties koko Liiga-aikansa parasta jääkiekkoa – joukkue on erittäin sitoutunut ja nälkäinen.

Vaasan yleisökato on samaan aikaan kummallista ja suorastaan häpeällistä. Sportin yleisökeskiarvo on selkeästi koko sarjan heikoin. Aiemmin kovasta fanikulttuurista sekä fanaattisesta kotiyleisöstä tunnettu Sport on yleisön suhteen tilanteessa, jossa se ei tällä hetkellä todellakaan ansaitsisi olla. Se oli perjantaina selkeästi nälkäisempi ja agressiivisempi joukkue ja otti täysin ansaitun 4-1 voiton niin ikään vahvassa vireessä olleesta KooKoosta.

Vierailija KooKoo on kärsinyt jälleen runsaista loukkaantumisista. Kokenut Kähkönen on kiistatta joukkueen johtohahmo, ja hänen poissaolonsa on valtava isku KooKoolle. Tämän lisäksi useampi runkopuolustaja on sivussa, joten hätiin on kutsuttu mm. Juho Rautanen.

Perjantai-illan ottelusta on syytä huomioida joukkueen tärkeimmän hyökkääjän, Malte Strömwallin, kuumeneminen. Sport onnistui saamaan liigan pistepörssiä johtavan hyökkääjän fokuksen pois oleellisesta.

On hyvin vaikea uskoa, että joukkueiden väliset voimasuhteet muuttuisivat oleellisesti vajaan vuorokauden aikana. KooKoon mahdollisuus lepää hyvin pitkälti vahvaan vireeseen yltäneen maalivahti Juha Järvenpään harteilla.

Sport ottaa suurella todennäköisellä kotivoiton myös lauantai-iltana – in kerroin 2,05 on maksimipanostuksen paikka!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!