Sport-Tappara O4.5

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotijoukkue Sport hakee taas kauden avauspisteitään kotifanien edessä. Sport aloitti kauden poikkeuksellisesti pelaamalla yhdeksän vieraspeliä, joista se keräsi joukkueen tasoon nähden oikein hyvän 3-2-4 -saldon.

Sport pääsi viikko sitten vihdoin kotiyleisönsä eteen, mutta joukkue hukkasi omat paikkansa ja taipui lopulta niukkaan 2-3-tappioon Kärpille. Lauantaina Sportilla ei ollut mitään palaa hirmuvireisen Ilveksen isäntänä, joten toinen kotipeli päättyi rumaan 0-6-tappioon.

Vierailija Tappara on ollut viimeiset kahdeksan kautta aina vähintään kolmen joukossa Liigan runkosarjassa. Kirvesrinnat ovat olleet pitkään yksi sarjan laatujoukkueista, mutta tämä kausi menee aivan väärään suuntaan.

Tamperelaiset ovat hikisesti kympin sakissa, ja takana on kaksi rumaa tappiota viime viikolta. Lauantaina Tappara hävisi Pelicansille Lahdessa 1-5, ja tätä edelsi 4-5-tappio Ilvekselle Tampereen derbyssä.

Tapparan riveissä on edelleen liuta nimimiehiä, mutta kirvesrintojen joukkuepeli yskii pahemman kerran. Tilannetta ei auta se, että maalivahtikaksikko Hrachovina/Heljanko pelasivat myös viime viikolla heikot ottelut. Tappara hölmöilee aivan liikaa voittaakseen sarjan laatujoukkueita.

Sport hakee kovalla motivaatiolla kauden avausvoittoaan kotikentällä. Joukkue pyrkii varmasti aktiiviseen peliin sekaisin olevaa Tapparaa vastaan. Odotamme maaleja selvästi markkinaa enemmän, joten betsataan yli 4,5 maalia in 1,75 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *