Chicago DNB

KERROIN

1.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Illalla pelataan ainoastaan kahden ottelun kierros, mutta se ei tarkoita etteikö lapulle silti saisi peliä.

Hyvässä vireessä oleva Blackhawks (4-1-0) kohtaa kotonaan mollivoittoisessa vireessä olevan Buffalon (1-1-3). Buffalolla on myös epävarmuuksia loukkaantumisten suhteen sillä, Marcus Johansson kärsii yläraajavammasta ja viime kaudella yli 60 ottelua pelannut puolustaja Bogosian lantiovammasta + joukkueella on pari muuta poissaoloa.

Chicago lähtee otteluun puhtaalta pöydältä loukkaantumisten suhteen ja vaikka ottelutahti on ollut Buffaloa hieman tiiviimpi viime aikoina niin puhutaan kuitenkin melkein 50% suosikista kotona. Maalijyvä on myös alkanut löytymään sillä joukkue on tehnyt 25 maalia viimeiseen viiteen peliin, eli nakkikiska matikalla puhutaan siis viidestä maalista per matsi. Joukkueen tähti Patrick Kane on myös tällä hetkellä tulikuuma ja hänen pisteputkensa onkin kahdeksan ottelun mittainen (6+9), joten pistepörssiä kiivetään kovaa vauhtia ylöspäin.

Buffalon ainoa voitto viimeisestä seitsemästä pelistä tuli edellisyönä ennakkoon yhtä sarjan huonoimpia joukkueita vastaan, kun kotona kaatui Ottawa Senators. Kauden yli katsottuna Chicago on alisuorittanut ja Buffalo on parempi joukkue kuin mitä monet uskovat, mutta kurssi on muuttunut kuten sijoitusmaailmassa konsanaan. Tähän päälle markkinalta löytyi pienoinen kerroinvirhe suhteessa suoraan voitton, joten sehän kelpaa vallan mainiosti. Nopeat syö hitaat. Pelivalinta on DNB ja, kun mietitään jatkoajan varianssia nopeatempoisessa 3vs3 pelissä, niin kannattaa aina valita DNB kotijoukkueelle, jos lähellä ML kertoimia.

Lapulle kelpaa siis mainiosti Chicago DNB ilta kertoimilla 1.70.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *