Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen Alien Hill starttaa nappisarjassa. Alien Hill puristi viimeksi Jokimaalla pitkällä kirillä, toivottomista asemista kakkoseksi kovassa porukassa. Nyt sarja istuu ja on vaikea nähdä Alien Hill:in häviävän tätä. Toinen varma on toisen kohteen Panthera. Tässä pelataan upporikasta ja rutiköyhää, koska Pantheran laukkariski on melko suuri. Laukattomista juoksuista on kuitenkin tullut lähes poikkeuksetta ykkösiä ja nyt Panthera pääsee lähtemään yksinään 20m muita edeltä, joten eiköhän Ari Moilanen naruttele orin ravilla matkaan.

Kolmas kohde pelataan neljällä merkillä. Westside Lord on voittanut kauden kuudesta startistaan viisi ja ollut kerran kakkonen. Nyt takarivistä kierrettävänä on kuitenkin hyviä hevosia. Ywonne Croft teki monta hyvää juoksua ennen Mikkeliä, jossa laukkasi lähtöön pitkäksi. Nyt hyvältä lähtöpaikalta tamma on oikein maistuva merkki 12% pelattuna. Trixton Jr möyhensi Porissa keulahevosen kuolemanpaikalta ja painui väkisin ykköseksi. Zest Boy on hieman seurailija tyyppiä, mutta nappijuoksulla voittokaan ei saa yllättää.

Neljännessä kohteessa luotetaan että voittaja tulee pikamatkalla läheltä kärkeä. Rastataan merkit 1-5. BWT Danger yrittää puolustaa keulapaikkaa, mutta myös ulompaa avataan kovaa. Orlando Point heittänee kovimman haasteen. No Limit Royalty lähtee myös ihan asiallisesti ja on valmiiksi toisella radalla. Com Tuff ohittaa lopussa monta, jos kiihdytys venyy. Vikens Energyn kuntokäyrä osittaa ylöspäin ja ruuna voittaa taas pian jossain.

Viitos kohteen Nu Del on kova peli tähän lähtöön, mutta takarivin lähtöpaikka ei suosi pikamatkalla. NoVice on juossut kovempiakin lähtöjä ja pääsee ainakin lähelle kärkeä, jos ei keulaan. Light Up lähtee rivakasti keskeltä rataa ja saanee myös hyvät asemat. Jätti ylläreinä mukaan eturivin Heelys Andorra (4%) ja Andy Velvet (1%).

Päätöskohteen ykkösmerkki on Don Pedro D.K. Jokimaalla Veijo Heiskasen ruuna nakersi kuolemanpaikalta otteen keulahevosesta viimeisellä puolikkaalla ja tuli rehdisti maaliin asti, vaikka hurja Unique Creation tulikin lopussa ohi. Otetaan lapulle Federal Hill ja Salty Dog, jotka saavat 20m eteen Don Pedro D.K. vastaan.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 1

Lähtö3: 2,4,6,11

Lähtö4: 1,2,3,4,5

Lähtö5: 1,3,4,5,10

Lähtö6: 5,8,13 Vihjerivin hinta: 30e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *