Valenciennes-Metz O2.5

KERROIN

2.08
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaisin nostetaan peli-ideoita in Tuplaus-kisaan. Sen ideana on rakentaa vähintään 2,00 -kertoiminen kuponki, joka voi olla single, tupla, tripla jne. Jos lappu osuu, sen voitto käytetään tiistaina uuteen 2,00+ kertoimiseen kuponkiin. Näin jatketaan aina sunnuntaihin saakka.

jakaa tällä viikolla läpi pelanneiden kesken 5000 euroa bonusrahaa! Tuplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne sisään singlenä, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in Tuplaus-listalta.

Deportivo Alaves-Athletic Bilbao

La Ligan 16. Ottelukierros saadaan päätökseen klo 22:00 alkavalla ottelulla.

Kotijoukkue Deportivo Alaves on yksi kuluneen kauden positiivisista yllättäjistä. Pelaajien markkina-arvolla mitattuna sarjan 16. paras joukkue uhmaa kolmatta kautta putkeen analyytikoiden ennustuksia.

Alavesin menestyksen takana on erityisesti kivikova kotisaldo: kyseessä on Atletico Madridin ohella ainoa La Liga-joukkue, joka ei ole kärsinyt kotitappiota. Alaves on kaatanut kotonaan mm. sijoilla 4-5-6 olevan trion Real Madrid, Real Betis ja Getafe. Viikko sitten se puristi tasapelin sarjan kakkosena olevaa Sevillaa vastaan.

Athletic Bilbaon tarina on täysi vastakohta. Baskimaan joukkue taistelee resurssien puolesta top 10 -sijoituksista, mutta kyseessä on jo toinen kausi putkeen todella rajua alisuorittamista. Athletic Club vaihto päävalmentajaa äskettäin, mikä toi joukkueelle myös todella tärkeän kotivoiton Gironasta viikko sitten.

On todennäköistä, että Athletic Bilbao alkaa nostaa tasoaan lähiviikkoina. Uusi valmentaja on saanut heti joukkueelle tärkeän voiton, joka saattoi avata monta henkistä lukkoa. Tämä näkyy aivan liikaa vedonlyöntimarkkinan kertoimissa, sillä Bilbaosta on tehty otteluun jopa vierassuosikki!

Value on siis tälläkin kertaa Alavesin suunnalla, kuten se on ollut käytännössä kauden jokaisessa kotiottelussa. Suoraa voittoa on tarjolla jopa 2,91 kertoimella. Tämän lisäksi tuplausmahdollisuus 1X antaa kertoimen 1,52, joka toimii hyvänä apukohteena tuplaan.

Derby-Nottingham

Championshipissä pelataan klo 21:45 kuuma paikallispeli Derbyn ja Nottinghamin välillä.

Kotijoukkue Derby on hakenut jo monta vuotta nousua Valioliigaan, ja joukkue on tälläkin hetkellä playoffs-viivan yläpuolella. Entinen Chelsea-legenda Frank Lampard on onnistunut hyvin ensimmäisessä managerinpestissään, vaikka epäilijöitä riitti.

Derby pääsee otteluun varsin hyvistä asetelmista. Edellisellä kierroksella kaatui Wigan vieraissa 0-1, eikä joukkueella ole tuoreita poissaolijoita. Pari tärkeää miestä on yhä sivussa: Derbyn syöttötilastoa johtavat Craig Forsyth (4) sekä Mason Bennett (3) eivät ole käytettävissä.

Nottingham on Derbyn tavoin yksi Valioliigaan haluava joukkue. Forest on flopannut pari edellistä kautta suurista resursseista huolimatta, mutta kesällä ohjat ottanut manageri Aitor Karanka on saanut vihdoin joukkueeseen ryhtiä.

Karanka korjannut tavoilleen uskollisena Nottinghamin puolustuksen, mikä näkyy myös tulostaululla: Forest on hävinnyt vähiten otteluita ja päästänyt kolmanneksi vähiten maaleja Championshipissä. Nottingham on onnistunut erinomaisesti myös reissupeleissään: seitsemän edellistä vierasottelua on saldolla 3-4-0.

Kyseessä on tiukka paikallispeli kahden laatujoukkueen välillä. Kotietu on hieman normaalia pienempi, ja Nottingham on rankingissamme hieman Derbyä edellä. Value löytyy siis vierasjoukkueen suunnalta: tuplausmahdollisuus X2 antaa mukavan 1,80 kertoimen.

Valenciennes-Metz

Ranskan Ligue 2:ssa pelataan ennakkoon todella runsasmaalinen kamppailu.

Kotijoukkue Valenciennes on totuttu näkemään viime vuosina Ligue 2:n alemmassa keskikastissa. Tämä kausi ei ole tuonut trendiin muutosta, sillä joukkue on ennen maanantai-illan ottelua putoamisviivalla.

Takana on kolme todella nihkeää ja vähämaalista ottelua, mitkä johtuvat pitkälti vastustajien profiilista. Paris FC, Beziers ja Niort ovat kaikki todella vähämaalisia ja Valenciennesiä laadukkaampia joukkueita. Edellinen lähtökohdiltaan overimpi matsi päättyi Valenciennesin 4-2 voittoon laatujengi Lensiä vastaan.

Vierailija Metz putosi Ligue 2 -tasolle viime kauden päätteeksi. Joukkue hakee pikaista paluuta pääsarjaan, ja toistaiseksi syksy sujuukin hyvin. Metz on Ligue 2:n piikkipaikalla ja erottuu selkeästi rankingissa Brestin kanssa muista joukkueista.

Valenciennes on toista kautta putkeen todella runsasmaalinen joukkue Ligue 2 -tasolla. Yli puolet (9/17) kauden otteluista on peräti O3,5 -tuloksia, ja maalikeskiarvo 3,06 on hurjasti yli sarjan keskiarvon. Vierailija Metz on sarjan neljänneksi runsasmaalisin joukkue.

Vastakkain on lähestulkoon sarjan paras hyökkäys ja heikon puolustus. Asetelma poikkeaa todella paljon tyypillisesti Ligue 2 -ottelusta. Yli 2,5 -maalia nähdään lähes 60% todennäköisyydellä, joten in kerroin 2,08 kelpaa hienosti lapulle. Sillä saadaan myös Tuplaus mukavasti käyntiin.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä!

Jos osallistut in Tuplaus-kisaan, tarvitset vähintään 2,00-kertoimisen kupongin aloituspanoksella 5-20 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Tuplaus- listalta (löytyy päävalikosta), ja vetojen on päätyttävä ennen klo 10 seuraavana aamuna.

Jos tuplasi osuu, tililläsi näkyy Tuplaus-valikko myös seuraavana päivänä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!