ASR-Torino O3.5

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Torstaina pelataan kaksi ottelua Valioliigassa sekä yksi Serie A:n rästipeli. Me löysimme valuen Roomasta sekä Lontoosta.

Roma-Torino (klo 21:45)

Kotijoukkue AS Roma palasi viikonloppuna takaisin voittojen tielle parin heikomman matsin jälkeen. Roma kaatoi Bolognan 1-5 vieraissa upealla esityksellä. Tätä ennen ASR jäi epäonnisesti 0-0-tasapeliin kotona Sassuolon kanssa ja hävisi Napolille vieraissa peräti 0-4.

Roma on kuuluu pelivoimaltaan todella tasaiseen nippuun joukkueita sijoilla 2-6. Tällä hetkellä se on aavistuksen Juven ykköshaastajia perässä, mutta tasaisessa sarjassa seura kamppailee yhä mestaruudesta ja Mestarien liigan paikoista.

”Juventuksen pikkuveli” Torino pelaa sen sijaan surkeaa kautta. Joukkue oli monta vuotta vähämaalinen ja vaikeasti voitettava top 10 -nippu, mutta viime kaudella kurssi kääntyi aivan eri suuntaan. Nyt Torino jatkaa samalla tiellä ja kamppailee putoamisviivan päällä.

Torino on voittanut koko kaudella vain yhden matsin – sekin oli putoamiskamppailu Genoaa vastaan. Pari viikkoa sitten Juvea vastaan oli paikallispelissä yllätys lähellä, mutta Torino taipui loppuhetkien maaleilla tappioon. Tuo voitto tai edes tasuri olisi voinut tuoda paljon itseluottamusta.

Serie A on ollut poikkeuksellisen runsasmaalinen tänä vuonna. Torino ja Roma kuuluvat top 5 -joukkueisiin maalimäärien osalta. Torinon peleissä on nähty huikeat 4,18 maalia ja Roman matseissa 3,64. Molemmat ovat pelanneet yli puolet peleistä yli 3,5 maalin tuloksiin.

Betsataan yli 3,5 maalia n 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57 %. Voit hakea vaihtoehtoisia vetoja myös team totalsien puolelta.

 

Aston Villa-Burnley (klo 20:00)

Kotijoukkue Aston Villa lähtee torstain matsiin hyvillä fiiliksillä. Villa kävi hakemassa ryöstön Wolvesin kotiluolasta lauantaina maalein 0-1. Joukkue teki voittomaalin lopussa varamiehisenä. Kyseessä oli henkisesti tärkeä pistepotti kahden tappiomatsin jälkeen.

Villa on pelannut kokonaisuutena erinomaisen kauden, vaikka aivan paras lento onkin taittunut. Joukkueen maalimäärät sekä otteluiden xG:t ovat lähteneet myös laskuun alkukauden hulinan jälkeen. Pikkuhiljaa, Villa näyttää tasaantuvan laadukkaaksi keskikastin joukkueeksi.

Vierailija Burnley nappasi myös yllätysvoiton viikonloppuna. Clarets haki 0-1-voiton Arsenalin kotiluolasta, mikä oli ensimmäinen täysi pistepotti joukkueelle Arsenalin vieraana kautta historia. Voittomaali oli Aubameyangin oma maali toisen jakson lopulla.

Burnley on saanut selkeästi ryhtiä otteisiinsa surkean alun jälkeen. Edeltävät viisi matsia ovat tuoneet vain yhden tappion, ja sekin oli Manchester Cityn vieraana. Maalimäärät ovat pudonneet, ja Burnley on saanut tiivistettyä puolustustaan merkittävästi. Tämä on aina ollutkin sen tavaramerkki.

Vierasjoukkue tulee tähän matsiin varmasti sunnuntain pelikirjalla. Burnley pistää bussin parkkiin ja pyrkii puolustamaan itselleen vieraspisteen tai jopa voiton erikoistilannemaalilla. Peräti 4/5 ja 6/8 Burnleyn edellisestä matsista on alle 2,5 maalin tuloksia.

Kun Villankin xG-luvut ovat laskemaan päin, uskotaan vähämaalisuuden jatkuvan Burnleyn otteluissa. Betsataan alle 2,5 maalia ille 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *