Legnica vs Lechia Over 2,5

KERROIN

2.02
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maniakalny poniedziałek aka Manic Monday ja Puolassa maanantain kunniaksi Over talkoot tiedossa.

Petteri Forssellin edustama, täksi kaudeksi Puolan pääsarjaan noussut Legnica kohtaa Lechian 19 pelikierroksen avausottelussa.

Miksi maanantaina lyödään Over henkistä valintaa? Koska se kannattaa!! Tällä kaudella maanantaisin on pelattu 15 krt ja 10 otteeseen lukemat on mennyt yli 2,5 maalin lopputulemaan. Lisäksi vastakkain ovat joukkueet jotka löytyvät tilastollisesti myös kärkipäästä tehtyjen sekä päästettyjen maalien osalta.

Molemmat joukkueet liitelevät myös kohtuullisessa myötätuulessa ja varsinkin vierasjoukkueen paras maalintekijä Flavio Paixaon kanssa Legnican puolustus tulee olemaan ongelmissa. Eikä sovi unohtaa Huuhkajiin pikkuhiljaa sisään ajettua Petteri Forssellia jolla on jo 8 tehtyä maalia tälle kaudelle.

Toisinsanoen maanantain peliin Puolassa toistaiseksi Overin pelaaminen kannattaa ja yli 2,00 kertoimet kelpaa hyvin lapulle.

Miedz Legnica vs Lechia Gdansk

Over 2,5 maalia @ 2,02

(panossuositus 3/5)

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!