Sevilla

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan playoffs-vaihe jatkuu keskiviikkona kahdella ottelulla. Me emme ole vakuuttuneita Dortmundin tekemisestä.

Porto-Juventus (klo 22:00)

Kotijoukkue FC Porto lähtee keskiviikon tärkeään matsiin hieman heikosta tilanteesta. Takana on 2-2-tasapeli kotona Boavistaa vastaan Porton kaupungin paikallispelissä. FC Porto ei ollut parhaimmillaan ja kampesi matsissa vaivoin tasapeliin 82. minuutin osumalla.

Boavista-tasapeli oli joukkueelle jo neljäs peräkkäinen. Kolme tasureista on tullut pääsarjassa ja yksi cupissa. Tämä putki on pudottanut Porton yllättäen jo 10 pisteen päähän sarjaa johtavasta Sportin Lissabonista. Hallitseva mestari on siis vaikeuksissa myös Portugalissa, kuten on tilanne monissa muissakin Euroopan sarjoissa.

Vierailija Juventus hävisi puolestaan oman ottelunsa lauantai-iltana. Juve kohtasi kärkimatsissa Napolin ja taipui 0-1-tappioon rankkarimaalilla. Wanha Rouva dominoi kyllä ottelua, mutta Juve-pelaajat hukkasivat tilanteita yksi toisensa jälkeen.

Juventus on tappion myötä 8 pistettä sarjaa johtavan Interin perässä, tosin yksi ottelu vähemmän pelattuna. Joukkue ei ole ollut tällä kaudella yhtä dominoiva kuin aiemmin. Ohjelma on myös tiivis, sillä viikko sitten Juve pelasi myös cupissa tärkeän matsin Interiä vastaan.

Porto on usein hieman aliarvostettu joukkue Euroopassa. Suuri yleisö ei tunne Portugalin liigaa eikä ymmärrä joukkueen laatua. Se tuli kuitenkin hyvin esiin lohkovaiheessa, jossa Porto pakotti myös Manchester Cityn kotonaan tasapeliin.

Me betsaamme FC Portoa +0,5 maalin tasoituksella n 1,85 kertoimella. Perinteisesti Euroopassa loistava Juventus ei ole tällä kaudella entisensä veroinen, ja tyytyy ottelussa myös helposti tasapeliin kaksiosaisen playoffs-vaiheen vuoksi. Value on Porton tasoitusvedoissa.

 

Sevilla-Dortmund (klo 22:00)

Kotijoukkue Sevillan kenraaliharjoitus sujui voitokkaasti. Joukkue kaatoi lauantaina Huescan kotona 1-0 varsin rutiiniesityksellä. Maalin iski Munir, joka teki avausosuman myös Sevillan edellisessä La Ligan ottelussa.

Kokonaisuutena Sevillan tilanne on erinomainen. Joukkue on voittanut peräti kahdeksan ottelua putkeen cupit mukaan luettuna ja pitänyt nollat seitsemässä edellisessä matsissa. Saldona on vain yksi tappio 19 ottelusta, ja sekin tuli kärkijoukkue Atletico Madridin vieraana.

Vierailija Dortmund pelasi puolestaan kotona 2-2-tasapelin Hoffenheimia vastaan. Kyseessä oli taas heikko esitys keltapaidoilta. Ottelun xG meni selvästi Hoffenheimille, ja Dortmund saa kiittää pisteestä ykköstykki Haalandin maalia 81. minuutilla.

Dormund vaihtoi päävalmentajaa Mestarien liigan lohkovaiheen jälkeen eli joulukuun puolivälissä. Lucien Favre sai monoa. Tällä hetkellä seuraa luotsaava Edin Terzic ei ole kuitenkaan saanut muutosta aikaan. Dortmund on kaukana Bundesliigan kärjestä ja taistelee lähinnä paikasta Eurooppa-liigaan.

Sevilla näyttää tällä hetkellä selkeästi terävämmältä joukkueelta Dortmundiin verrattuna. Espanjalaisten tilanne ei voisi olla parempi kauden ratkaisuhetkillä. Sekä puolustus että hyökkäys toimivat, ja Sevilla on jäätävässä vireessä etenkin kotikentällään.

Me näemme espanjalaiset tässä matsissa lähes 50 prosentin suosikkina kavennetusta kotiedusta huolimatta. Betsataan kotivoittoa in 2,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48 prosenttia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *