Colorado

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Washington matkaa syntien kaupunkiin Vegasin vieraaksi T-Mobile Arenaan. Ensimmäisen tämän kauden kahdesta kohtaamisesta Washington hoiti kotona lukemin 5-2. Uusinta Stanley Cup 2018 finaalista on aina todella kihelmöivä ja tällä kertaa löytyi varsin maistuvaa pelattavaa. Sen lisäksi haetaan betsi Coloradosta.

Vegas-Washington

Faktat ensin. Capitals lopettaa kolmen ottelun vieraskiertueen Vegasissa. Saldona ensimmäisestä voitto Coloradoa vastaan ja tappio edellisessä Arizonalla, ottelu joka oli vähintäänkin voitettavissa. Takuuvarmaa on se, että tänään nähdään todella ilkeä Washington ja Ovechkin, tunnelma hallissa vastaa varmasti latausta. Arizona ottelu katkaisi neljän ottelun vieras voittoputken ja Washingtonilla on ollut tapana vastata vieras tappioihin armottomasti. Vierassaldo 21-7-1 on NHL paras. Ainoa poissaolija Capsilta lienee Evgeni Kuznetsov joka on iso lovi, mutta ei ratkaiseva.

Vegasilla on taas edessään viides yhdeksästä kotiottelusta ja on saanut pisteitä kolmesta viimeisestä, näistä toki kaksi mennyt jatkoajalle ja saldona 1 voitto ja 1 tappio niistä. Fleury pelasi myös erinomaisen nollapelin edellisessä Islandersia vastaan. Nähtäväksi jää löytääkö hän formin oikeaan aikaan ennen playoff pelejä.

Oviella painaa edelleen 700 maalin haamuraja päälle ja hän on laukonut, kröhöm, ahkerasti viime aikoina. Vegas esiintyi kypsästi Islandersia vastaan DeBoer puhuttelun jälkeen, kun he päästivät 5 St. Louis vastaan tasaviisikoin. Keskittyminen on mielenkiintoinen asia ja saa nähdä miten kantaa Capitalsin käsittelyssä, tunnelmaa ja latausta on takuuvarmasti mikä ei välttämättä tätä helpota.

Runsasmaalinen ottelu on ennakkoon luvassa ja linja onkin 6 maalia, passataan kuitenkin tällä kertaa. Sitä vastoin pelattavaksi maistuu Capitals ML in herkullisella markkinatopilla 2.20 arvio 48%

Colorado-Tampa Bay

Colorado Avalanche ja Tampa Bay Lightning päättävät kahden kohtaamisen mittaisen sarjansa Coloradossa yöllä, monet povaavat tästä jopa Stanley Cup finaali sarjan esimakua. Colorado varasti 2-6 voiton aikaisemmasta kohtaamisesta vieraissa.

Itse otteluun. Colorado on voittanut ainoastaan 15/33 koti ottelustaan mikä ei luonnollisesti povaa hyvää ennakkoon. Coloradolla on poissaoloja kun maalivahti Grubauer jätti pelin kesken viime ottelussa ja on epävarma peliin. Tosin Francouz on ihan solid backup maalivahti. Muita poissaoloja ovat kakkos sentteri Kadri (viikkoja tod näk.) ja Matt Calvert joka on epävarma hänkin.

Toisella puolella Tampa on saanut Stamkosin ja Kucherovin takaisin ja herrat nakuttivat 4 pistettä voitossa Flyersia vastaan. Muissa uutisissa Tampa on 10 ottelun voittoputkessa ja päästi vasta ensimmäistä kertaa helmikuussa kolme maalia. Puolet voitoista on myös vieraista, mikä on todella kova suoritus. Organisaation ennätys on 11 voittoa, joten panosta ei puutu.

Colorado oli voittanut 8/9 pelistä ennen kahta peräkkäistä tappiota. Divisioona on muutenkin tiukka joten lipsumiseen ei ole varaa. Momentum on Tampan puolella ehdottomasti, mutta Coloradon tappiot näyttävät ehkä enemmän rumilta kuin mitä ovat. Capsia vastaan joukkue johti vielä kolmannessa kunnes comeback kuninkaat iskivät jälleen. Kingsiä vastaan voittomaali tuli, kun kellossa oli 54 sec jäljellä.

Colorado lähtee otteluun vähemmillä paineilla kuin vierailijat jotka ovat syystäkin pieniä suosikkeja, näin kaikki analyytikot tuntuvat tämän näkevän. Dogeja ei kuitenkaan pidä aliarvioida ja putket päättyvät aikanaan. Lapulle maistuu korkean varianssin liigassa Coloradon suora voitto @ 2.65 ilta

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *