Oilers -1,5

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Indians-Oilers (klo 18.30)

Viime kaudella komeasti isoveli Oilersia pudotuspeleissä kukistamassa ollut Heimo on ollut tällä kaudella todella keskinkertainen. Tähtihyökkääjä Aaro Astalan loukkaantuminen on syönyt joukkueen iskukykyä huomattavasti odotettua enemmän ja on vaikea nähdä, että Indians tänä keväänä pudotuspeleissä kovinkaan montaa voittoa nappaisi. Valtteri Kainulainen on häärinyt melkoisena yksinäisenä Heimosoturina eikä taustatukea juuri ole tarjolle. Samuli Alaluusua omaa erinomaisen laukauksen ja on esimerkiksi erikoistilanteissa todella hyvä täsmäase, mutta 5 vs 5 pelissä divarin Rangersista naarattu maalitykkikin jää melkolailla pimentoon. Puolustuksessa Otto Lehkosuo nousi kevät auringon noustessa kovaan lentoon mutta loukkaantuminen pitää kovasti MM-kotikisoihin tyrkyllä olevan pelimiehen sivussa tämän iltaisesta Espoon derbystäkin.

Isoveli Oilers on ollut kovassa iskussa ja tämän vuoden puolella ainoastaan Classic sekä TPS ovat olleet öljymiehelle liian kovia paloja purtavaksi. Viimeksi SPV kaatui Oilersin toimesta lukemin 8-5, eikä voittajasta juuri missään vaiheessa ottelua ollut mitään epäselvyyttä. Oilers omaa timanttisen kovan materiaalin ja peräti neljä miestä löytyy koko sarjan pistepörssin 13 parhaan joukosta. Justus Kainulainen on osunut tolppien väliin jo 31 kertaa eikä Tuomas Iiskola kakkosviisikossa 48 tehopisteellään juuri joukkuetoverilleen kalpene. Maalinsuulla Joonas Kaltiainen on ollut viime otteluissa mies paikallaan ja selkeä valinta vieraiden maalinsuulle tänä iltanakin.

Kauden ensimmäisessä derbyssä Oilers oli selkeästi vahvempi lukemin 6-1 ja kauden edetessä ”isoveli” on ainoastaan repinyt eroa kilpailijaansa isommaksi. Ilman Astalaa operoiva Indians on ollut kärkijoukkueille melkolailla suupala ja olisi iso yllätys mikäli Oilers ei Otahallista tänään täyttä pistepottia mukanaan veisi. Vieraat ovat selkeästi edellä pelin jokaisella osa-alueella, joten napataan Oilersin maltillinen, vähintään kahden maalin voitto in listoilta pelitositteelle talteen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *