St. Louis

KERROIN

2.23
0
pv
0
t
0
min
0
s

Milwaukee Brewers-St. Louis Cardinals (20:40)

MLB on mielenkiintoinen sarja. Kun takana on vajaat kolme viikkoa baseballia, kohtaavat Milwaukee Brewers ja St. Louis Cardinals jo seitsemättä kertaa. Molemmat joukkueet pelaavat samassa National League Central divisioonassa, joten keskinäisiä kohtaamisia tulee runkosarjassa parinkymmenen ottelun verran.

Milwaukee ja St. Louis on kauden alussa rankattu yhtä vahvoiksi joukkueiksi. Myös saman divisioonan Chicago Cubs on ennakkoon arvioitu samantasoiseksi joukkueeksi, joten mikäli kauden alun arviot osuvat oikeaan, tulee NL Central divisioonan taistelu pudotuspelipaikasta olemaan erittäin mielenkiintoinen.

Brewers ja Cardinals ovat siis kohdanneet kuudesti tällä kaudella. Milwaukeen saldona on näistä otteluista viisi voittoa. Päivän otteluun (paikallista aikaa) lähdetään tästä huolimatta pelaamaan St. Louis Cardinalsin voittoa. Brewersin aloitussyöttäjä Corbin Burnes on aloittanut kautensa heikosti. Kolmessa pelaamassaan ottelussa hänen saldonaan on yhdeksän homerunia, mikä on pitkässä juoksussa kestämätön saldo. Tämä ”trendi” todennäköisesti tasoittuu kauden aikana, mutta niin kauan kun hän taistelee ongelman kanssa, on pelaaminen häntä vastaan mielestämme perusteltua. Cardinalsin aloitussyöttäjä Michael Wacha on perustasoltaan Burnesia parempi syöttäjä, mutta hänenkin kauden alku on ollut hieman mollivoittoinen. Wachan ongelmana on ollut syöttökontrolli, saldona 13 kävelytystä (15.1 vuoroparia). Silti em. seikat huomioiden on St. Louisin pelaaminen perusteltua. Arviomme mukaan Cardinals voittaa ottelun 48 % todennäköisyydellä, joten in tarjoama kerroin 2,23 on tällä arviolla ylikerroin.

Pelataan St. Louis ilta kertoimella 2,23 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!