Leverkusen 1X2

KERROIN

1.73
0
pv
0
t
0
min
0
s

Bundesliigan 26. kierroksella pelataan kolme ottelua myös sunnuntain ja maanantain aikana. Löysimme näistä peleistä myös kaksi mielenkiintoista betsikohdetta. Toinen sunnuntailta ja toinen maanantailta.

FC Köln-Mainz (17.5. klo 16:30)

Kotijoukkue FC Köln lähti koronabreikille tappio niskassaan. Joukkue hävisi Bundesliigan viimeisen ottelun ennen taukoa vieraissa kärkiseura Gladbachille 2-1. Tähän ei kuitenkaan ole syytä suuremmin reagoida, sillä tappiota edelsi kolme väkevää voittoa maalierolla 10-1.

FC Kölnin kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Joukkue näytti lähes varmalta putoajalta, kunnes Markus Gisdol otti ruorin haltuunsa marraskuun lopulla. Vaikka Köln kompuroi Gisdolin ensimmäiset matsit, joukkue on pelannut 11 edellistä ottelua huimalla 8-0-3 saldolla.

Kun huomioidaan se, että tappiot ovat sarjan top 5 -seuroille Dortmund & Bayern & Gladbach, niin Kölnin suoritus vaikuttaa entistä komeammalta. Nyt joukkue on tasonsa mukaisesti sarjan keskikastissa.

Mainz on ollut jo useamman vuoden Bundesliigan alemman keskikastin suorittaja, joka ei pahemmin suurta yleisöä kiinnosta. Tämä kausi on ollut poikkeuksellisen heikko, ja Mainz päätyi myös vaihtamaan päävalmentajaa vain päivä Kölnin jälkeen.

Vierailija on myös piristynyt sitten alkukauden, mutta Achim Beierlorzer ei ole saanut Mainzia läheskään Kölnin kaltaiseen lentoon. Hänen saldonsa on 5-2-7, tosin ennen koronabreikkiä Mainz pelasi viisi ottelua hyvin lupaavasti saldolla 2-2-1.

Ottelun 1X2-kertoimet ovat hyvin kohdallaan, mutta value löytyy maalimääristä. Mainz on pelannut 11/12 vieraspelistään vähintään kolmeen maaliin ja päästänyt peräti 32 osumaa reissupeleissään – enemmän kuin mikään muu joukkue.

Köln on myös erittäin runsasmaalinen. Joukkue pelasi ennen koronataukoa kahdeksan ottelua putkeen vähintään kolmen maalin tuloksia. Se on myös luonut paikoin hurjasti maaliodotusta hyvän vireensä myötä.

Ottelusta on lupa odottaa erittäin runsasmaalista. Betsaamme rohkeasti yli 3,5 maalia n 2,60 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 44%.

Werder Bremen-Leverkusen (18.5. klo 21:30)

Kotijoukkue Werder Bremen on kiistatta sarjan suurin alisuorittaja. Bremeniläiset on totuttu näkemään sarjan ylemmässä kastissa, mistä kertovat sijaluvut 8, 11, 8 kolmella edellisellä kaudella. Takalinjoja johtaa Suomen maajoukkueestakin tuttu Niklas Moisander.

Bremen lähti koronatauolle masentavassa vireessä saldolla 0-1-5. Yksitoista edellistä ottelua on pelattu saldolla 1-1-9. Ei mikään ihme, että joukkue on syvällä suossa.

Se on kuitenkin todettava, että Bremeniä on vaivannut myös todella huono onni. Joukkue olisi ansainnut monesta ottelusta paljon annettua enemmän pisteitä, mutta mikään ei valitettavasti viittaa kurssin kääntymiseen.

Toinen suomalaisjoukkue Leverkusen pelaa sen sijaan mahtavaa kautta. Lukas Hradeckyn edustama ’Kusen on tiukasti kiinni myös Mestarien liigan paikoissa ja hämmentää osaltaan varmasti myös mestaruustaistelua.

Leverkusen lähti myös koronabreikille erittäin vahvassa vireessä. Joukkue pelasi yhdeksän ottelua saldolla 7-1-1 häviten ainoastaan vieraissa Hoffenheimille vastoin pelitapahtumia 2-1. Kusen oli jopa xG:n valossa vahvempi vieraspelissä RB Leipzigia vastaan, joka päättyi 1-1.

Vieraiden ongelmana on tehomies Kevin Vollandin poissaolo. Ykköskärki on tehnyt 9 maalia ja syöttänyt 7, joten penkiltä on nyt noustava esiin uusia vastuunkantajia. Vollandin poissaolo on huomioitu arvioissa.

Leverkusen kelpaa in 1,73 kertoimella pikkupeliin, josta saat maanantai-iltaan jännitystä. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%. Joukkueiden välinen tasoero ei näy aivan riittävästi kertoimissa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *