Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen Core on aivan karmeassa iskussa. Mikkelin nopealla radalla Coren ei pitänyt 12-radalta maililla pärjätä. Vielä mitä. Se kiersi oikein lennokkaalla tyylillä koko porukan ja oli murskaavan ylivoimainen. Suursuosikkinakin Core on mainio varma. Toinen varma on viidennen kohteen Hissun Feeniks. Ori palasi10 kuukauden tauolta Kuopioon. Siellä se kierteli kolmatta rataa hyvällä tyylillä voittoon. Hissun Feeniks on pelattu vain 32%. Kakkosradalta se saa väkisinkin juoksun ja pelataan se rohkeasti varmaksi.

Toisen kohteen suosikki on kovassa vireessä kisaava So Long Suckers. 7-radalta se joutuu tekemään töitä, eikä voitto tule helpolla. Sofie Halm on hevosena riittävä tähän tehtävään ja sillä hyvä lähtöpaikka. Turussa se teki napakan kirin 5-ulkoa ehtien kolmanneksi. Infinito oli Mikkelissä pitkään pussissa. Tilat saatuaan se kiri ihan hyvin toiseksi. Infinito on juossut tätä kovemmissakin tehtävissä, mutta 11-rata antaa tasoitusta muille. Potintekijäksi mukaan hyvältä paikalta Starry (2%).

Kolmas kohde pelataan leveästi. Rahaja Match ja Bombard ovat huippupaikoilta perusmerkkejä. Salam Aleikum on porukan kovaluokkaisin, mutta Forssassa se oli ihmeen saamaton. Ray Boy voittaa paljon lähtöjä, eikä ole kovin riippuvainen juoksusta. Lake’s Diana(7%) on kyllä kunnossa, mutta lähtöpaikka on surkea. Mary Hotshot on kilpailee kaksi tolppaa alla ja kuuluu joka kupongille.

Neljäs kohde pelataan viidellä merkillä. Niukka suosikki on Yippee Ki Yay. 19.4. Se tavoitti voittanutta, Kivikovaa, El Kazaamia maalisuoralla. Iola Hoss (7%) pilasi viimeksi laukkaan, mutta oli sitä ennen kolmeen edelliseen oikein hyvä. Callela Alfa ei ole tänä vuonna vielä menestynyt, mutta kyvyt riittää tässä mihin vain. Mukaan vielä hyviltä paikoilta A RM ja Geegee Boomerang.

Päätöskohteen suosikki on kovaluokkainen BWT Gazeau. Kovia ikäluokkalähtöjä kolunnut ruuna oli Vermossa hyvä toinen, kun se ei päässyt kirimään vapaasti. Bridge Commander riittää hevosena voittoon asti, mutta takarivin paikka antaa tasoitusta. Mr Big Money otti kauden ensimmäisen voittonsa Porissa. Tätä helpommassa tehtävässä se johti keulasta lähdöstä maaliin. Ison rahan toivossa lapulle Capo (4%), joka saa nopeana avaajana paikan keulasta tai johtavan takaa.

Lähtö1: 1

Lähtö2: 3,7,9,11

Lähtö3: 1,2,4,6,7,8

Lähtö4: 1,2,4,7,8

Lähtö5: 2

Lähtö6: 1,2,3,10 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *