KuPS DNB

KERROIN

2.39
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain futistarjonta on tällä kertaa varsin vähäistä tunnetumpien sarjojen osalta, mutta löysimme silti kelpo pelikohteen kotimaisesta pääsarjasta.

Inter Turku-KuPS (klo 18:30)

Veikkausliigan viikonlopun kierros startataan Turusta, jossa vastakkain ovat kaksi sarjan kärkijoukkuetta.

Inter on ollut tällä kaudella positiivinen yllätys. Hieman haparoivasti käynnistynyt sesonki on nyt hyvässä myötätuulessa, sillä joukkue lähtee perjantain otteluun kolmen ottelun voittoputkessa.

Turkulaiset ovat kaataneet edellisissä otteluissaan IFK Maarianhaminan vieraissa 1-2 sekä kotona RoPSin 3-0 ja HJK:n 4-1. Joukkueen menestyksen takana on Turkuun palannut Filip Valencic, joka on tehnyt kahdeksassa ottelussa kuusi maalia.

Valencic on syötöt mukaan luettuna kerännyt yhdeksän tehopistettä (6+3), eli mies on ollut mukana yli puolessa Interin maaleista. Slovenialaisen taustalla Mika Ojala on kerännyt tehot 3+5. Neljä maalia iskenyt hyökkääjä Timo Furuholm on pelikiellossa KuPS-ottelusta.

Vierasjoukkue KuPS rankattiin yleisesti ottaen Veikkausliigan kolmannelle sijalle HJK:n ja Hongan peesiin. Kuopiolaiset ovat myös mukavassa myötätuulessa hieman kompuroivan alkukauden jälkeen.

KuPS jäi tasaisessa vierasottelussa tasapeliin HIFK:n kanssa, mutta voitti tätä ennen kolme ottelua putkeen: KPV:n 3-1, IFK Maarianhaminan 3-4 ja RoPSin 0-1. Joukkue on hävinnyt kaudella vasta yhden ottelun (FC Honkaa vastaan).

KuPS oli alkurankingissa Interin edellä, ja mielestämme joukkueiden välillä on yhä tasoero. KuPS on ollut myös viime vuosina todella vaikea vastus Interille; kuusi edellistä liigakohtaamista on päättynyt kuopiolaisten eduksi saldolla 5 voittoa + 1 tasapeli ja maalierolla 12-4.

Uskomme KuPSin aiheuttavan ongelmia Interille myös perjantai-illan ottelussa, ja Bethardin sekä Betserin KuPS DNB kertoimella 2,39 tarjoaa mainion valuen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!