Japani +0.5

KERROIN

2.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American lohkovaiheen avauskierros saadaan päätökseen Japanin ja Chilen välisellä ottelulla. Se alkaa tiistaina aamuyöstä klo 02:00 Suomen aikaa.

Japani on mukana Copa Americassa kutsujoukkueena. Kyseessä on jo toinen merkittävä turnaus tänä vuonna, sillä maa oli mukana tuttuun tapaan Aasian Cupissa tammi-helmikuussa. Silloin Japani hävisi finaalin Qatarille maalein 1-3.

Brasiliaan on lähetetty mielenkiintoinen ryhmä, joka on täynnä nuoria lupauksia. Peräti 18/23 pelaajasta on iältään 22 vuotta tai nuorempi. Japanin tähtäimessä ovat ensi kesänä Tokiossa järjestettävät olympialaiset, joissa pelataan futista U23 -miehistöllä.

Japanin aiempia tuloksia ei välttämättä kannata käyttää mittatikkuna poikkeuksellisen kokoonpanon takia.

Chile ei esittelyitä kaipaa, ja kyseessä on myös hallitseva Copa American mestari. Maa on voittanut kultaa itse asiassa kahdessa edellisessä turnauksessa (2015 ja 2016). Tuolloin mestaruuden voitti Chilen ns. kultainen sukupolvi, joka pelasi maajoukkuetasolla yhdessä jo alkaen vuoden 2017 U20-kisoista. Nyt tämä ryhmä on menettänyt jo huipputasonsa.

Hyvä esimerkki Chilen laskusta oli maan karsiutuminen kesän 2018 MM-turnauksesta. Tämän lisäksi yksittäiset pelaajat, kuten Alexis Sanchez, ovat vajonneet todella alas huippuvuosistaan.

Chilen harjoitusottelut ovat sujuneet myös hyvin vaihtelevasti, eikä maa kuulu turnauksen suurimpiin suosikkeihin. Mielestämme Chile voi hyvinkin olla turnauksen suurimpia floppeja Argentiinan ohella.

Japanin tasoa on vaikea arvioida, mutta lähes kolmen kertoimet 1X vaihtoehdolle () tuntuvat todella suurilta puolueettomalla kentällä. Ottelussa on myös hyvä potentiaali maaleihin, sillä molempien puolustus vaikuttaa ennakkoon hataralta. in kerroin 2,23 yli 2,5 maalille kelpaa pikkubetsiksi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *