Arsenal +1.5 hcp

KERROIN

1.94
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Valioliiga tekee riemastuttavan paluun tällä viikolla! Ottelut alkavat keskiviikkona kahdella rästipelillä, jonka jälkeen lauantaina on luvassa täysi kierros. Kumpikin keskiviikon ottelu tarjoaa vieläpä kelpo valuen.

Aston Villa-Sheffield United (klo 20:00)

Kotijoukkue Aston Villa lähti koronabreikille masentavissa tunnelmissa. Joukkue hävisi juuri ennen taukoa Leicesterin vieraana 0-4, mikä oli neljäs peräkkäinen tappio maalierolla 3-11. Parin viimeisen matsin xG-luvut olivat myös todella karuja, joten Villa-leirissä on taatusti tehty töitä tauon aikana.

Kokonaisuutena kausi on sujunut melko lailla odotetusti. Villalle ennustettiin pikaista paluuta Championshipiin, eikä joukkueen puolustuspää ole kerta kaikkiaan toiminut. Villa on päästänyt eniten maaleja Valioliigassa.

Vierailija Sheffield Unitedin kausi on täydellinen vastakohta. Blades nousi Villan tavoin pääsarjaan täksi kaudeksi, mutta joukkue keikkuu edelleen tukevasti top kympissä. Unitedin odotukset olivat vielä Villaakin matalammat, joten joukkue on kyllä yllättänyt kaikki.

Jos Villan puolustus on sarjan huonoin, niin Unitedin on ollut yksi parhaista. On uskomatonta, että ainoastaan Liverpool on päästänyt vähemmän maaleja kuin tämä sarjanousija.

United lähti koronabreikille myös täysin päin vastaisissa tunnelmissa kuin Aston Villa. Blades kaatoi Norwichin hallitusti 1-0, ja neljän edellisen ottelun saldo on 3-1-0. Joukkue on hävinnyt 13 edellisen kierroksen aikana vain Liverpoolille ja Manchester Citylle (x2).

Olemme vihjanneet under-betsejä Sheffield Unitedin peleihin aiemminkin hyvällä menestyksellä. Tämä sarja saa toivottavasti jatkoa keskiviikkona, sillä hyppäämme taas alle 2,5 maalin kelkkaan. Vaikka Villa onkin todella runsasmaalinen, Sheffield United on se, jonka painoarvo on ottelun maalimääriin paljon suurempi.

Peräti 11/12 Unitedin edellisestä liigaottelusta on alle 2,5 maalin tuloksia. Vaikka vastassa olisi ollut runsasmaalinenkin joukkue, Blades pitää maalimäärät yleensä matalana. Betsaamme alle 2,5 maalia in 1,75 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 63%.

Manchester City-Arsenal (klo 22:15)

Manchester Cityn pari vuotta jatkunut dominointi on päättynyt tällä kaudella tylysti. City on ollut alusta asti pari askelta Liverpoolia perässä, ja ero on kauden mittaan aina vain kasvanut. Joukkue lähti myös koronabreikille 0-2 tappion siivittämänä Manchesterin paikallispelistä.

Se on toki sanottava, että City on kärsinyt myös epäonnesta. Joukkue olisi ansainnut enemmän pisteitä useista otteluista, mutta ei se silti ole ollut viime kausien veroinen ”kone”. City on kärsinyt jo 7 tappiota, mikä on enemmän kuin Arsenalin vastaava lukema.

Koronaviruksen aiheuttama tauko tuli Arsenalille huonoon aikaan. Gunners pääsi nimittäin erinomaiseen tuloskuntoon ja nappasi kolme voittoa putkeen ennen breikkiä. West Ham 1-0, Everton 3-2 ja Newcastle 4-0 olivat kolme pistepottia kotikentällä.

Arsenal on ollut muutamasta voitosta huolimatta selkeä pettymys. Unai Emeryn uusi aikakausi päättyi potkuihin marraskuussa, eikä Manchester Cityssä Pepin oppilaana toiminut Arteta ole myöskään saanut dramaattista muutosta aikaan.

Gunners on kyllä välttänyt tappiot, mutta pelannut lähes 50% peleistään tasan. Nykyinen pistekeskiarvo johtaisi vain 54 pisteeseen, mikä olisi reilusti alle Emeryn viime kauden saldoa (70 pistettä).

Vastakkain on kaksi vihkoon vetänyttä suurseuraa, jotka tavoittelevat positiivista päätöstä kauteen. City on toki suosikki, mutta ei nykyisellään ja kavennetulla kotiedulla mikään ylikylä. Arsenalilla on kertoimiaan paremmat saumat pisteeseen ja tiukkaan otteluun.

Me betsaamme Arsenal +1,5 in 1,94 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%. Rohkeimmat voivat kokeilla myös Arsenal +0,5 eli X2-betsiä 3,3-3,4 tasoisilla kertoimilla.

Kuva: Jonathan Palombo (Manchester City Stadium Tour) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *