West Ham-Watford O2.5

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Brittifutiksessa pelataan perjantaina kaksi ottelua. Molemmissa riittää panosta yllin kyllin, ja löysimme myös kelpo pelikohteen totalsien puolelta.

Huddersfield-West Bromwich (klo 19:30)

Huddersfieldilla oli mahdollisuus lähestulkoon varmistaa sarjapaikka viikkokierroksella, mutta joukkueen maalinteko-ongelmat eivät helpottaneet. Terriers pelasi 0-0 -tasapelin Sheffield Wedsin kanssa, mikä oli kolmas 0-0 tulos neljään edellisen otteluun.

”Kiikareiden” lisäksi Huddersfield hävisi viikko sitten Lutonille 0-2, joten joukkue on pelannut jo neljä liigaottelua tekemättä maalin maaliakaan. Toisaalta Lutonin tekemät osumat ovat ainoat Huddersfieldin päästämät maalit viiteen matsiin!

Vierailija West Bromwich pelasi viikkokierroksella myös 0-0 -tuloksen. Kyseessä oli kärkikamppailu Fulhamia vastaan kotona, joka päättyi molempien joukkueiden kannalta huonoon tulokseen. WBA:n suora nousupaikka on edelleen uhattuna, ja toisaalta Fulhamin nousuhaaveet käytännössä murenivat.

Viikko sitten WBA menetti 0-1 johdon Blackburnin vieraana 1-1 -tasapeliksi. Kalliit pistemenetykset voivat vielä maksaa, mutta toistaiseksi joukkueella on kapea etu kolmantena olevaan Brentfordiin nähden.

West Bromwich on ollut perinteisesti runsasmaalinen joukkue, mutta sen maalimäärät ovat romahtaneet kevään myötä. Peräti 8/10 edellisestä ottelusta on alle 2,5 maalin tuloksia. WBA on puolestaan pitänyt nollat 6/10 näistä otteluista.

Kun kotijoukkue Huddersfieldin trendikin on näin vähämaalinen, niin alle 2,5 byyrin tulos maistuu otteluun erinomaisesti. Huddersfield pistää varmasti bussin parkkiin ja tyytyy hyvin myös 0-0 -tasatilanteeseen. Betsaamme alle 2,5 maalia in 1,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 61%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

West Ham-Watford (klo 22:45)

West Ham ja Watford päättävät Valioliigan 36. ottelukierroksen, eli sarjaa on jäljellä tämä matsi mukaan luettuna kolme kierrosta. Panokset ovat kovat, sillä molemmat joukkueet ovat juuri putoamisviivan päällä.

Kotijoukkue West Ham on herännyt selvästi kauden ratkaisuhetkillä. Sillä on takana erittäin tärkeä 0-4 voitto Norwichista, joka antoi joukkueelle tärkeän buustin putoamistaisteluun. Ottelu oli myös xG:n valossa kauden paras suoritus.

Ennen Norwich-ottelua Hammers hävisi Burnleyn isäntänä 0-1, mutta dominoi myös tuotakin ottelua. Tätä edelsi vahva esitys Newcastlen vieraana (WH jälleen parempi joukkue) sekä 3-2 kotivoitto Chelseasta. Joukkueen hyökkäys on tällä hetkellä hyvässä iskussa.

Vierailija Watford näytti alkusyksystä jo varmalta putoajalta, mutta Hornets sai rivinsä järjestykseen managrinvaihdon myötä. Kokenut Nigel Pearson on luotsannut seuraa joulukuusta lähtien saldolla 7-5-9, mikä riittäisi turvalliseen keskikastin sijoitukseen.

Watford on napsinut viime kierroksilla myös elintärkeitä pisteitä. Joukkue kaatoi edellisessä matsissa Newcastlen 2-1 ja tätä ennen Norwichin 2-1. Watford oli molemmissa otteluissa myös 0-1 -tappioasemassa varsin aikaisessa vaiheessa.

Molempien joukkueiden itseluottamus on koholla viimeaikaisten voittojen myötä. Samalla myös maalinteko on alkanut onnistua, ja odotamme myös perjantain ottelussa verkkojen venyttelyä. Betsataan yli 2,5 maalia in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56%.

Voit pelata myös Wafordin suoraa voittoa in 3,60 kertoimella. West Ham ei ole aivan betsimarkkinan mukainen suosikki tässä ottelussa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *