Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mikkelissä varmoiksi luotetaan kolmannen lähdön Willow Pride, sekä kuudennen lähdön Deangelo. Molemmat lähdöt ovat mailin pikapyrähdyksiä. Sekä Deangelo, että Willow Pride ampuvat auton irrottua keulaan ja vetävät Mikkelin super-nopealla radalla mailin läpi niin lujaa, ettei ulkopuolelta taida tulla kukaan ohi.

Ensimmäisessä lähdössä Heporix ja Merran Roihu iskevät yhteen keulapaikasta. Se kumpi keulaan pääsee, on vahvoilla. Otetaan mukaan vielä jatkuvasti hyviä juoksuja tekevä Hissun Turbo hyvältä lähtöpaikalta. Myrskyri ei mahdu vihjeriviin, mutta kuuluu ajoissa lapuille.

Toisessa lähdössä suosikiksi on pelattu viimeksi kovan ajan Mikkelissä tehnyt ja Forssassa voittanut Pippi Roc. Nazareth on rutinoitunut erittäin kovissa lähdöissä ja kyttää ylivauhtia hyvistä asemista. True Vision starttaa nyt toista kertaa suomessa ja siltä riisutaan tähän kaikki kengät ja ruotsin tuonti saa myös jenkki-kärryt peräänsä.

Neljännessä kohteessa Uljas Suomalainen on pelattu suosikiksi ihan aiheesta, mutta 66% on kyllä liikaa. Kujanpään jyräys lataa 8-kaistalta kaiken lähtöön ja voi ihan hyvin päästä jopa keulaan. Myös Aatsi lähtee keskeltä rataa tosi lujaa liikkeelle ja saa hyvän juoksun kärjen tuntumassa. Mukaan vielä täysin unohdetut Hiioppi ja Hevillä.

Viides lähtö on 15 valjakon autolähtö ja juostava matka 2600m. Unique Creation näytti Vermossa 9.6 että pitkä matka sopii. Speedy Scion voitti hyvällä tyylillä perusmatkan Lahdessa. Father Christmas on pitkän matkan spesialisti ja huippumerkki alle 10% pelattuna. Listas Minttu menestyy, jos ravaa. Lappeessa tamma voitti varmoin ottein kuolemanpaikalta.

Päätöskohteen suosikki H.V. Tuuri kaipaa maililla varmistuksia. Nopeat Camri ja Jokivarren Kunkku kuuluvat pikamatkalla ajoissa lapulle. Evartti ja Lissun Eerikki ovat kovaluokkaisia menijöitä, mutta mailin matka ei varsinaisesti suosi.

Lähtö1: 2,3,6

Lähtö2: 4,5,9

Lähtö3: 3

Lähtö4: 2,3,4,5,8

Lähtö5: 1,3,7,9

Lähtö6: 3

Lähtö7: 2,3,4,5,6 Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *