Villarreal (1X2)

KERROIN

1.64
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan La Liga käynnistyy tänä viikonloppuna. Lauantaina pelataan viisi ottelua, joista löytyy kaksi mielenkiintoista pelikohdetta.

Celta-Read Madrid (klo 18:00)

Celta Vigon viime kausi oli valtava pettymys. Joukkue teki La Ligassa kuudenneksi eniten maaleja (vain kaksi vähemmän kuin Atletico Madrid), mutta oli silti lähellä pudota sarjasta. Kurssi saatiin ojennukseen vasta loppumetreillä.

Maaliskuussa päävalmentajaksi tullut Fran Escriba pelasti lopulta Celtan ja jatkaa nyt joukkueen peräsimessä. Escriba on kokenut kesällä pahan menetyksen, kun Iago Aspasin kärkipari Maxi Gomez myytiin Valenciaan. Kokonaisuutena Celtan pelivoima on silti noin sijojen 10-11 tuntumassa.

Real Madridin kausi oli myös valtava pettymys. Moni odotti vaikeaa kautta Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen, ja sellainen myös saatiin. Joukkue vaihtoi myös päävalmentajaa kahteen otteeseen, ja uuteen kauteen lähdetään tutun miehen johdolla: Zinedine Zidane.

Ranskalaisvelho palasi Madridiin jo keväällä ja rakentaa nyt uutta joukkuetta. Zidane on polttanut valtavasti rahaa uusiin hankintoihin, mutta lopulta vain Eden Hazard näyttäisi olevan uusi nimi avauskokoonpanossa.

Real Madrid näyttää olevan tällä hetkellä transitiovaiheessa. Pahasti viime kaudella flopannut vanha kaarti on yhä mukana, ja joukkueen uudistaminen ottaa aikansa. Kesän harjoituspelit ovat myös sujuneet vaihtelevasti, sillä Real hävisi mm. Atletico Madridille maalein 3-7.

Zidanen palapeli ei valmistu vielä tulevan kauden aikana. Vieraspeli Vigossa on heti haastava, sillä vastassa on maaliahne hyökkäyspää Iago Aspasin johdolla. Kotijoukkueen menestys maistuu, kun tarjolla on aasialainen tasoitus +1 Bethardin 1,88 kertoimella. Saat rahasi vielä takaisin Celtan maalin tappiolla.

Villarreal-Granada (klo 22:00)

Edellisessä pelikohteessa oli vastakkain kaksi pahasti flopannutta joukkuetta, ja Villarreal kuuluu ehdottomasti samaan kastiin. ”Keltainen sukellusvene” -nimellä kulkeva joukkue pelasi katastrofaalisen kauden.

Villarreal voitti sarjan ensimmäisellä puoliskolla vain kolme ottelua ja oli todellisessa putoamisvaarassa. Lopulta kurssi kääntyi, kun alkukaudella potkut kertaalleen saanut Javi Calleja palasi takaisin päävalmentajaksi.

Keltainen sukellusvene on pelivoimaltaan eurocup-paikkojen tuntumassa, vaikka viime kausi voisi muuta osoittaa. Kesän aikana on menetetty pari avainpelaajaa, mutta siirtomarkkinoilla on kokonaisuutena pärjätty hyvin.

Granada tekee paluun La Ligaan kahden vuoden tauon jälkeen. Ensimmäinen kausi Segundassa meni pahasti vihkoon, mutta viime kausi oli valtava menestys alusta asti. Lopputuloksena oli ansaittu nousu takaisin korkeimmalle sarjatasolle.

Päävalmentajana jatkaa Diego Martinez, joka oli iso tekijä Granadan loistavan kauden takana. Seura on tehnyt myös mielenkiintoisen kesähankinnan houkuttelemalla konkarikärki Roberto Soldadon takaisin La Ligaan.

Villarreal on pelivoimaltaan monta luokkaa vahvempi kuin Granada. Vierasjoukkue on ison haasteen edessä ja palaa todennäköisesti takaisin Segundaan kauden päätteeksi. Jos ”Keltainen sukellusvene” pelaa omalla tasollaan, se aloittaa kauden voitokkaasti.

Poimitaan peleihin kotivoitto in kärkikertoimella 1,64.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *