Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Kolmannen kohteen EL Indeed vaikuttaa kovalta hevoselta sarjoihinsa. Joensuussa se näytti kuntonsa, kun se kiri kakkoseksi häviten vain Magazine Matchille. Voltin nelonen ei ole ihanne paikka, mutta toisaalta vastus näyttää nyt oikein sopivalta. Suursuosikkinakin EL Indeed kelpaa vaikean kierroksen varmaksi. Toinen varma on viidennen kohteen Blackbeard. Kanuuna esityksistä huolimatta siltä puuttuu vielä voitto. Nyt pahin vastustaja, Halley Wania arvottiin 8-radalle ja siletä se saa tehdä kyllä kovan esityksen voittaakseen Blackbeardin. Ykkösrata voi olla loukkupaikka, kun orin lähtönopeudesta ei ole vielä näyttöjä, mutta uskon Ari Moilasen naruttelevan ajokkinsa voittomatsiin paikalta, kuin paikalta.

Avauskohde Pelataan viidellä merkillä. Goodygoodytwoshoes on tehnyt kovia kirejä viimeisimpiin ja on selkeä ykkösmerkki 8-radasta huolimatta. Royce Rolls oli pettymys Ylivieskassa. Nyt ruuna saa ainakin mahdollisuuden hyvältä lähtöpaikalta ja on perusmerkkejä. Marlon Dee(9%) saattaa päästä keulaan ja olisi siitä kiinni ainakin hyvässä sijoituksessa. Potin Tekijöiksi mukaan vain 4% pelatut Artful Drop, joka voitti viimeksi oikein väljällä tyylillä tätä helpomman tehtävän, sekä Oilsheik, joka oli Härmässä oikein hyvä kakkonen juostuaan kuolemanpaikalla.

Toisessa kohteessa neljä hevosta erottu muista. Renum Helga joutui suljetulle lähtöpaikalle, mutta ei sitä aikaisiempien esitysten perusteella voi lapulta poiskaan jättää. Rehtorin Salli on huumori hevonen ja jos se huumori on kohdillaan, tammalta löytyy nopeutta. Krista on kovassa kunnossa, mutta sillä on aina laukan vaara olemassa. Viksun Lilja ei ehtinyt Ylivieskassa 4-ulkoa matsiin, kun keulasta lopetettiin kovaa. Seinäjoen voittojuoksussaan se oli oikein hyvä ja Härmässäkin johtavan takaa hyvä toinen.

Neljäs kohde on erittäin vaikea veikata. Suosittelen runsasta rastitusta. Vihjeriviin laitetaan 6 merkkiä. Helmi-Huki:n lähtöpaikka ei ole paras mahdollinen, mutta se kuuluu kuntonsa puolesta joka lapulle. Etupäästä lapulle Aamulento, Aarian Esteri sekä Pikku Moskiitto, joka on kerännyt hyviä sijoituksia pitkin vuotta. Laurilan Ilona voitti Forssassa viimeksi johtavan kannasta ja voi saada juoksulangalta hyvän paikan.

Päätöskohteen ykkösmerkki on keulapsyykillä Mami Chulo, joka valmentajan mukaan lähtee voltista kovaa. Cream Candy on lahjakkaan hevosen maineessa ja kuuluu ajoissa peleihin. Grande Dragon(7%) saa halutessaan nätin sisärata juoksun ja on vaarallinen, jos pääsee iskemään läheltä kärkeä. Niukaksi suosikiksi pelattu Edgeuptotop neljäntenä lapulle.

Lähtö1: 1,2,5,7,8

Lähtö2: 2,3,4,8

Lähtö3: 4

Lähtö4: 2,3,4,6,10,11

Lähtö5: 1

Lähtö6: 1,4,8,10 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *