Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon Toto-75 vihjerivi vedetään rohkeasti kolmella varmalla. Toisen kohteen Callela Einstein:nin kuuluu näistä lähtöasetelmista voittaa. Pahin haastaja Grainfield Aiden on arvottu takarivin ulommaiselle radalle, joten sillä riittää Kierrettävää. Toiseksi varmaksi nostan kuudennen kohteen Lissun Eerikin. Jos Lissun Eerikki vain lähtee ravilla matkaan, on se luokaltaan lähdön selvästi kovin menijä. Viimeisen lähdön voittaja on ME- Tamma Edwina Orden, mikäli hevonen vain on terve.

Ensimmäisessä lähdössä on selvä ylivauhdin vaara, kun eturivissä on kolme kovaa avaajaa, jotka ottavat yhteen keulapaikasta. Vihjeriviin otetaan ylivauhtiriskin takia kaikki takarivin hevoset, sekä Grainfield Ace ja viime lauantaina kivikovan lähdön keulasta voittanut Lindy Poppins.

Kolmanteen lähtöön tarjoan yllättäjiksi Rankkaria 5%, Kikan Velperi 2%, Morison5% ja Hymynkare 9%. Tietenkin paalun kovat Enon Vilppi ja Vappuäijä kuuluvat joka lapulle.

Neljäs lähtö selvitetään kolmella rastilla. Ykkösmerkiksi nousee tauolta palaava No Limit Royalty. Ohjastaja Janne Korven kommentit kovaluokkaisesta orista olivat lupauksia herättäviä. Ranskalainen voimanpesä Exaudio Vici sekä kova kirinen Bismarck Comery varmistuksiksi.

Viidennen kohteen suosikki Seabiscuit olisi pikamatkalla keulasta lähellä. Sen taakse päässee Zigge Silvio joka olisi toisesta sisältä vaarallinen. Top Of The World on huippuiskussa ja oma ykkösmerkkini. Takaa vielä lapulle tuulennopea Shotproof.

Vihjerivi:

Lähtö1: 1,6,9,10,11,12

Lähtö2: 4

Lähtö3: 1,2,4,8,9,11,16

Lähtö4: 2,4,11

Lähtö5: 2,4,6,9

Lähtö6: 6

Lähtö7: 3 Vihjerivin hinta: 25,20e

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *