Man City-Spurs U3.0

KERROIN

2.10
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan toinen kierros käynnistyy lauantaina seitsemän ottelun voimin. Poimimme esiin kaksi maistuvaa pelivalintaa, joilla voi hakea täydennystä omaan pelikassaan.

Brighton-West Ham (klo 17:00)

Kotijoukkue Brighton avasi Valioliigakauden komealla vierasvoitolla maalein 0-3. Seagulls teki todellisen ryöstön Watfordin kotiluolaan ja iski pallon reppuun käytännössä jokaisesta hyvästä tilanteesta. Voitto oli loistava alku manageri Graham Potterin uralle.

Yleisesti ottaen Brighton on rankattu alempaan keskikastiin viime kauden tavoin. Muutoksia on varsin vähän, ja suurin lienee managerin paikalla. Swanseasta tullut Potter pyrkii muuttamaan joukkuetta pelaavampaan suuntaan.

Vierailija West Hamin kausi ei alkanut yhtä iloisissa merkeissä. Hammers nuijittiin maan rakoon maalein 0-5 joukkueen kotikentällä. Tappio tuli tosin Manchester Cityä vastaan, eikä West Ham pelannut huonosti. Ottelu oli 0-2 lukemissa vielä vartti ennen loppua.

West Ham on alisuorittanut viime vuosina materiaaliinsa nähden, mutta nyt Manuel Pellegrinin joukoilta odotetaan enemmän. Etenkin West Hamin keskikentällä on todella paljon taitoa. Suurin kysymys kuuluu, pystyykö kesähankinta Sebastian Haller paikkaamaan Kiinaan muuttaneen Marko Arnautovicin?

Hammers on alkurankingissa selvästi kaksikosta vahvempi, eikä yhden ottelukierroksen tuloksiin ole syytä vielä reagoida millään tavoin. Vedonlyöntimarkkina on näin (odotetusti) tehnyt, joten West Hamin kertoimet ovat nousseet hyvin pelattaviksi.

Poimitaan lapulle West Ham DNB in 2,05 kertoimella. Vierasjoukkue ansaitsee mielestämme vähintään pienen suosikkiaseman.

Manchester City-Tottenham (klo 19:30)

Lauantain iltapelinä nähdään kierroksen mielenkiintoisin ottelu, jossa hallitseva mestari City kohtaa yhden vahvimmista haastajistaan.

Manchester City aloitti liigakauden mestarille sopivaan tyyliin ja murskasi West Hamin vieraissa maalein 0-5. Raheem Sterling iski hattutempun ja näytti samalla, että viime kausien maalimäärät eivät ole olleet sattumaa.

Cityn ylivoima ei ollut aivan numeroiden mukainen, mutta joukkueen rutiini näyttäisi olevan kunnossa. Viikkoa aiemmin mestarit kohtasivat Liverpoolin Charity Shield -matsissa, mikä päättyi 1-1 -varsinaisen peliajan jälkeen. Pep Guardiolan joukot ovat tälläkin kaudella jättisuosikki mestariksi – City nostaa kannun kolmannen kerran peräkkäin yli 60% todennäköisyydellä.

Tottenhamin avausottelu päättyi lopulta vaikeuksien kautta voittoon. Spurs oli pitkään tappiolla nousija Villaa vastaan, mutta toisen jakson paine palkittiin lopulta kolmella maalilla. Loppukirin aloitti kesähankinta N’Dombele, josta tuli heti fanien uusi suosikki.

Spurs on tänäkin vuonna yksi liigan parhaista joukkueista, mutta Cityn tahdissa liljanvalkoiset eivät tule pysymään. Tottenham on kuitenkin lähempänä Liverpoolia, kuin moni uskoo. Kyseessä on erinomainen kokonaisuus yhdistettynä loistavaan manageriin.

Vihjasimme viime kaudella usein alle kolmen maalin betsejä Valioliigan kärkiotteluihin, ja nämä olivat erittäin tuottavia vetoja. Value syntyy nimenomaan joukkueiden puolustuspään vahvuudesta, mutta markkina tuntuu hinnoittelevan matsit vain tehtyjen maalien mukaan.

Cityn ja Tottenhamin kohtaamiset päättyivät viime kaudella 1-0 & 0-1, ja pääsemme betsaamaan taas underia loistavalla kertoimella. Peleihin lähtee aasialainen alle 3,0 maalia in 2,10 kertoimella. Saat siis panoksesi takaisin tasan kolmen maalin tuloksella – veto häviää vain yli 3,5 maalin lukemilla.

Kuva: Jonathan Palombo (Manchester City Stadium Tour) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *