Seattle

KERROIN

2.23
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pittsburgh Pirates-Seattle Mariners (02:05)

Kausi lähenee loppuaan suurimmalle osalle MLB joukkueista. Pittsburgh Pirates ja Seattle Mariners lukeutuu myös tähän joukkoon. Molempien joukkueiden kausi on ollut pettymys ja kummankaan joukkueen peleissä ei ole ollut panosta pitkään aikaan. Molemmat joukkueet majailevat divisiooniensa hännillä ja ainakin tehtyjen – päästettyjen juoksujen perusteella täysin ansaitusti. Kun joukkueet kohtaavat tänään illalla (paikallista aikaa) Pittsburghissa ei panoksena ole muuta kuin kauden loppuun asti saattaminen kunnialla.

Aloitussyöttäjiä vertaillessa kääntyy etu Seattlelle. Joukkueen syötön aloittaa Marco Gonzales, joka on ollut joukkueensa selkeästi paras ja tasaisin syöttäjä. Gonzalesilla on alla yli 30 vuoroparia enemmän kuin Marinersin toiseksi eniten syöttäneellä Yusei Kikuchilla, mikä osaltaan kertoo hänen arvostaan joukkueelle. Piratesin syötön aloittaa keltanokka Mitch Keller, jolla on takana yhdeksän peliä tällä kaudella ja koko MLB uralla. Alkutaival on ollut vaikea ja vaikka hänen syöttökontrollinsa onkin ollut hyvällä tasolla. Pittsburghin syöttäjillä on muutenkin ollut viime päivinä suuria haasteita. Kolmessa edellisessä ottelussa Chicago Cubsin vieraana joukkueelle tehtiin 47 juoksua.

Ottelu on arviomme mukaan tasainen, joten Seattlelle tarjolla olevat yli kahden kertoimet ovat varsin pelikelpoisia.

Pelataan Seattle Marinersia ilta kertoimella 2,18 (panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *