Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seinäjoen vihjerivi pelataan vain yhdellä varmalla ja kaksi kohdetta selvitetään kahdella merkillä. Kolmannen kohteen Vastatuuli on kerännyt voittoja kovalla prosentilla tänä vuonna. Jo viidettä voittoa putkeen hakeva ori pääsee nopeana avaajana juoksulangalta hyvin matkaan ja on jo ensimmäisellä takasuoralla kärjen kimpussa. Keulasta Antti Tupamäki pystyy pitämään tempon tasaisen reippaana. Uskon että matkavauhdilla riisutaan myös 40m pakilta lähtevä Lumettaja aseistaan. Mikäli varmistella haluaa, on Lumettaja selvä kakkosmerkki. Toinen kohde selvitetään kahdella merkillä. Mask Off on kovassa iskussa ja nyt nappipaikalla. Keulaan sillä ei ole nyt asiaa, kun ykkösradan maili spesialisti Bag’s Simoni nappaa keulat ja vetää pitkään. Mask Off pystyy kuitenkin kovaan lopetukseen selkäreissullakin ja se on ehkä kuitenkin pykälää kovempi hevonen. Toisena lapulle Suomessa voitosta voittoon Amazing Warrior joka on viime näytöillä ykkösmerkkimme. Viimeksi se löi keulassa juosseen, kovan Thai Profitin, aivan selityksittä. Myös Neljäs kohde pelataan kahdella merkillä. Huippulupaava Bond Eagle palasi Torniossa voittokantaan, kun se karkasi keulasta muilta ja varojakin näytti jäävän. Se on tässä se hevonen, joka muiden pitää voittaa. Ainoaksi varmistukseksi otetaan Tapsa Perttusen Go West Young Man. Kovia lähtöjä kolunnut ruuna on äärimmäisen sitkeä, eikä luovuta koskaan.

Avauskohde pelataan viidellä merkillä. Aatsi saa nopeana avaajana haluamansa keulajuoksun. Se palaa pikku tauolta, mutta eihän kesällä Suomen ennätystä tehnyttä hevosta voi lapulta pois jättää?! Vilkkeen Velmulla on huippu kausi menossa ja se kuuluu takarivistäkin joka lapulle. Koveri on ollut tätä kovemmissakin tehtävissä, mutta tältä vuodelta sillä on vain yksi voitto. Sopivassa sakissa sekin otetaan silti lapulle. Tähtisekki on voittanut myös vain yhden startin, mutta kunto on nyt kova. Vermossa ja Lappeessa se oli molemmissa hyvä kakkonen. Mukaan vielä Wauhti, joka on hyvän päivän sattuessa ihan mahdollinen menestyjä.

Myös Viides kohde pelataan viidellä merkillä. Eturivin Angela Matter (5%) ja Chasing Highs saavat hyvät reissut kärjen tuntumassa ja molemmat kuuluu lapulle. Arnie’s Emilie teki jättihyvän esityksen Oulussa jättäen muut kauas taakse. Samassa lähdössä kakkoseksi kiri Perfect Lane, joka pääsee parijonoon iskuetäisyydelle keulasta. EL Indeed on ollut niin valtavan hyvä, ettei sitä tohdi jättää pois lapulta umpisurkeasta paikasta huolimatta.

Kuudes kohde on avoin lämminveri lähtö. Next Directionin kuuluu olla huippupaikalta suosikki, mutta jotain on puuttunut viimeaikoina sen parhaista päivistä. Viimeksi hurja Atupem sai siitä otteen aivan liian aikaisin, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Nyt ei Atupemiä ole vastassa, mutta otetaan silti kaksi varmistusta. Consalvo ansaitsisi jo voiton. Atupemin voittamassa lähdössä se lähti kiriin kaukaa takapareista ja pääsi ihan lähelle Next Directioinia. Nyt lähtöpaikka on hyvä ja se pääsee iskemään läheltä kärkeä. Potintekijäksi mukaan Farzad Boko (5%) jolla on pitkästä aikaa hyvä lähtöpaikka. Se on ollut koko kesän oikein hyvä umpisurkeasta rata-onnesta huolimatta.

Päätöskohteen suosikki, hallitseva Ravikuningatar Suven Sametti, varmistetaan kahdella merkillä. Ciiran Tähti haastoi Suven Samettia tosissaan jo Vermossa, ehtien. Nyt Ciiran Tähti saa paremmat asemat ja kuuluu ajoissa peleihin. Jättiyllättäjänä mukaan aivan unohdettu Hulluduunari (2%), jolla on pieni mahdollisuus yllättää suosikki jo lähtökiihdytyksessä.

Lähtö1: 1,5,7,10,11

Lähtö2: 3,6

Lähtö3: 12

Lähtö4: 4,6

Lähtö5: 3,5,9,10,14

Lähtö6: 1,2,3

Lähtö7: 1,2,5 Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *