Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon lauantaihin lähdetään vain yhdellä varmalla. Kuudennen kohteen T.Rex on noussut hirmuiseen kuntoon ja tehnyt vastustajistaan selvää jälkeä. Kunnioitus lienee jo niin suurta, että T.Rex pääsee suosiolla keulaan, jonka jälkeen muut ajelevat kakkosrahoista.

Ensimmäisen kohteen pelihevoset löytyvät takaa. Beat Of Love, Merit ja Ice Wine erottuvat jopa selvästi muista. Merit ei varsinaisesti ole kiertelijätyyppiä, mutta juoksun onnistuessa kehittää terävän kirin.

Toinen kohde lienee lyöty läpi Välähdyksellä ja Sheikillä. Sheikki yllätti viimeksi Välähdyksen runttaamalla väkisin ohi kuolemanpaikalta. Eihän normaalista Välähdyksestä suomessa kukaan tule ohi, sen verran hevonen ailahtelee että huippukuntoinen Sheikki kuuluu nyt lapulle mukaan.

Kolmannessa kohteessa voisi olla Personal Trainer hyvä apuvarma pikkulappuihin. Vihjeriviin varmistetaan kuitenkin Bring Me Broddella ja nappireissun saavalla Filius Felixillä.

Neljännen kohteen suosikki Joyride Luxi varmistetaan peräti neljällä merkillä. One Break Broline ja Her Royal Highness ovat luokaltaan erittäin kovia tähän lähtöön. Pope on täysin unohdettu 4% ja voittanut kovempiakin lähtöjä. Mukaan vielä New Life Wheels joka saa hyvän reissun kärjen takana.

Viidennen kohteen kaksikko Fiiling ja Tuviker keräävät liian paljon peliä ja varmistukset ovat paikallaan. Keulasta juokseva Aatsi 8% kuuluu joka lapulle. Holari ja Jetsu vielä takamatkalta mukaan lapulle.

Viimeisen kohteen suosikki Thai Profit varmistellaan Trot Kronosilla, josta saimme vihjeen talleilta. Hevosen taulu ei kerro koko totuutta, ja kuuleman mukaan huippukunto lähestyy.

Lähtö1: 9,10,12

Lähtö2: 6,7

Lähtö3: 1,10,11

Lähtö4: 2,5,6,8,9

Lähtö5: 1,4,6,8,10

Lähtö6: 2

Lähtö7: 5,6 Vihjerivin hinta: 45e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *