Blackburn 1X2

KERROIN

5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vakiossa on tällä kertaa normaalia mielenkiintoisempi kuponki. Tarjolla on paljon vääristymiä peliprosenteissa ja sopiva sekoitus myös osuvia suosikkivarmoja.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2- todennäköisyydet. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Norwich-Bournemouth (43-31-26)

Norwich jäi Manchester Unitedin jyräämäksi viikko sitten maalein 4-0. Joukkueen tilanne näyttää uhkaavalta, sillä edellisestä voitosta on kulunut jo yhdeksän kierrosta. Puolustus vuotaa eikä hyökkäyspää tee riittävästi maaleja. Tämän lisäksi Teemu Pukki voi olla yhä sivussa. Bournemouthin tilanne on suorastan kaoottinen: takana on 1-1-9 saldo 11 edellisen ottelun aikana. Joukkueen hyökkäys on täysin tukossa ja itseluottamus on pohjalukemissa. Kyseessä on erittäin vähämaalinen ottelu, jonka tärkeyttä ei voi korostaa liikaa. Ohitetaan selvästi ylipelattu Norwich ja lähdetään liikkeelle X2:lla. 0-0 -tasapeli ei yllättäisi.

2: Manchester City-Crystal Palace (79-16-5)

Manchester City on päässyt viime aikoina hyvään iskuun. Takana on yhdeksän voittoa kymmenestä edellisestä ottelusta ja viisi putkeen kaikki kilpailut mukaan luettuna. Sergio Aguero palasi myös loukkaantuneiden kirjoista ja iski hattutempun Villan verkkoon sunnuntaina. Palace on niin ikään hyvässä vireessä pitkästä loukkaantuneiden listasta huolimatta. Eagles on hävinnyt vain kerran yhdeksän kierroksen aikana ja päästänyt vain ko. putkessa vain kerran enemmän kuin yhden maalin. Palace on vaikea vastustaja kenelle tahansa, mutta Vakiossa näin todennäköiselle suosikille ei kannata uhrata vaihtomerkkejä.

3: Arsenal-Sheffield United (49-30-21)

Arsenalin kausi ei ole lähtenyt uuteen nousuun managerinvaihdon myötä. Gunners on voittanut Mikel Artetan alaisuudessa vain yhden viidestä liigaottelustaan. Hyökkäyspelissä on yhä ongelmia, ja maalinteko on pahasti Aubameyangin varassa, joka on tehnyt 48% joukkueen maaleista. Nyt Arsenal-ykköstykki on pelikiellossa, joten ottelusta on luvassa todella vaikea. Sheffield United kaatoi viikko sitten West Hamin 1-0 ja nappasi jälleen kerran nollapelin. Vain Liverpool on päästänyt vähemmän maaleja tällä kaudella. Haetaan tylysti ohipeli 58% kannatuksen saaneesta Arsenalista. Sheffield United on pärjännyt koko kauden erinomaisesti myös vieraskentällä.

4: West Ham-Everton (34-28-38)

West Hamin uusi manageri David Moyes sai lentävän lähdön vuoteen 2020, kun Hammers voitti Bournemouthin 4-0 ja Gillinghamin 2-0 cupissa. Viikko sitten tuli kuitenkin lunta tupaan Sheffield Unitedin vieraana, kun VAR hylkäsi Hammersin tasoitusmaalin yliajalla. Evertonin kurssi kääntyi täysin manageri Marco Silvan potkujen jälkeen. Toffees on pelannut Valioliigassa saldolla 4-2-1 ja hävinnyt ainoastaan Manchester Citylle vieraissa, senkin ottelun niukasti maalein 2-1. Vastakkain on kaksi nousukuntoista joukkuetta. Ottelun lähtökohdat ovat hyvin tasaiset, mutta Everton ansaitsee marginaalisen suosikkiaseman. Vakion peliprosentit ovat hyvin linjassa. Kohde ei tarjoa suurempia ideoita, joten haetaan tähän 1_2.

5: Brighton-Aston Villa (53-26-21)

Brighton hävisi ansaitusti Evertonin vieraana 1-0, mikä katkaisi orastavan tappiottoman putken. Seagulls oli pelannut tätä ennen vahvan kotitasurin Chelsean kanssa ja voittanut myös Bournemouthin helposti 2-0. Aston Villa jäi täysin Manchester Cityn jalkoihin ja hävisi peräti 1-6. Kyseessä oli outo romahdus todella tärkeän Burnley-vierasvoiton jälkeen. Villan esitykset ovat heitelleet kovasti viime aikoina, ja joukkuetta vastaan luodaan jatkuvasti aivan liikaa maalipaikkoja. Brighton on luokkaa parempi nippu ja ansaitsee yli 50% suosikkiaseman. Poimitaan ykkönen varmaksi, vaikka Vakion pelikannatus onkin muutaman pinnan liian korkealla.

6: Southampton-Wolves (41-28-31)

Southampton jatkoi erinomaista menoaan viikko sitten kaatamalla Leicesterin vieraissa 1-2. Saints on pelannut neljä edellistä ottelua saldolla 3-1-0 ja kymmenen edellistä saldolla 6-2-2. Joukkueen itseluottamus on tapissaan ja Danny Ings hoitaa maalinteon. Wolves on tällä hetkellä selkeässä laskusuunnassa. Joukkue hyytyi viikko sitten tasapeliin kotona Newcastle vastaan ja hukkasi myös aikaisen 1-0 -johdon. Tätä ennen tuli vieraissa turpiin Watfordilta ja Liverpoolilta. Wolves pelasi myös keskiviikkona FA Cupin uusinnan vahvalla kokoonpanolla Manchesterissa, josta oli tuliaisina 1-0 tappio ja rasitusta koko ykkösringille. Kovakuntoinen Southampton ansaitsee suosikkiaseman. Vakiossa ykkönen on sen verran ylimerkitty, että haetaan mukaan vain 26% pelattu Wolvesin vierasvoitto.

7: Newcastle-Chelsea (22-28-50)

Newcastle katkaisi kolmen ottelun tappioputken Valioliigassa hakemalla vierastasurin Wolvesilta. Vuodenvaihteen tappioputkea selittää pitkälti vaikea ohjelma. Joukkue paranteli itseluottamusta myös tiistaina kaatamalla Rochdalen 4-0 FA Cup -uusinnassa. Chelsea oli vuoden 2019 loppupuolella heikossa hapessa, mutta nyt kulkee taas paremmin. Takana on hallittu 3-0 kotivoitto Burnleystä ja jatkopaikka myös FA Cupissa. Blues on selkeä suosikki Newcastlen vieraana, mutta olemme kovasti eri mieltä vedonvälittäjien sekä Vakion pelaajien kanssa joukkueiden tasoerosta. Newcastlella on 50-50 saumat napata pisteitä, joten 64% pelattu Chelsea ohitetaan.

8: Sheffield Weds-Blackburn (48-29-23)

Sheffield Weds nappasi viikko sitten kovan päänahan ja kaatoi sarjakärki Leedsin vieraissa 0-2. Kyseessä oli tasainen ottelu, joka ratkesi kahteen loppuhetken maaliin. Tätä ennen Owls oli hävinnyt kolme matsia putkeen, ja joukkuetta uhkasi putoaminen kuuden joukosta. Blackburn oli vuoden 2019 lopulla yksi sarjan parhaista joukkueista. Hieno tappioton putki katkesi vuoden vaihteessa kahteen vierastappioon. Kokonaisuutena Rovers on pelannut viisi matsia voitoitta, joten paras vire on selkeästi kadonnut. Blackbun on tästä huolimatta laatujoukkue, jolla on kaikki saumat myös playoffseihin. Vakiokansa on innostunut aivan liikaa kotijoukkueen hienosta Leeds-voitosta ja ylimerkinnyt ykkösen rajusti. Otetaan maistuva ohipeli peräti 67% merkitystä kotivoitosta.

9: Derby-Hull (35-29-36)

Kotijoukkue Derby on piristynyt viime aikoina – kiitos Wayne Rooneyn. Kaiken kokenut pelimies siirtyi äskettäin Rams-paitaan MLS:n puolelta. Derbyn heikosti sujunut kausi onkin alkanut kääntyä parempaan, sillä takana on neljä tappiotonta matsia saldolla 2-2-0. Hull hävisi epäonnisesti Fulhamille viikko sitten 0-1. Kyseessä oli todella tasainen ja tylsä ottelu, jossa Fulham viimeisteli lähes ainoasta paikastaan. Tätä ennen Hull kaatoi kovan Sheffield Wedsin vieraissa 0-1 ja QPR:n niin ikään vieraissa 1-2. Hull on ollut koko kauden selvästi Derbyä vahvempi nippu. Otamme vahvasti kantaa Vakion pelaajia vastaan, sillä näkemyksemme mukaan Derby ei ansaitse kotisuosikin asemaa. Poimitaan Hull rohkeaksi varmaksi vain 28% pelikannatuksella! Myös X2 käy oikein hyvin, jos budjetti vain sen sallii.

10: Birmingham-Cardiff (35-28-37)

Birmingham onnistui katkaisemaan kuuden ottelun voitottoman putkensa surkean Lutonin kustannuksella maalein 1-2. Joukkueen kaudesta on tulossa taas kerran tylsä alemman keskikastin vääntö, mutta putoamisesta on tuskin uhkaa. Cardiff taistelee yhä paikasta kuuden sakkiin, mutta joukkuetta ovat rasittaneet koko kauden ajan lukuisat tasapelit. Walesin derbystä tuli saldoksi jo kauden yhdestoista tasapeli, kun Cardiff ja Swansea tasasivat pisteet maalein 0-0. Walesilaiset ovat pelivoimassa isäntiä selvästi edellä, joten tarjoamme Cardiffille jopa marginaalisen suosikkiaseman. Vakiossa Birmingham on pelattu 42 prosentin suosikiksi, joten otetaanpa ohitus: X2. Kohteet 9 ja 10 kelpaavat molemmat X2 tai 2 omasta riskinottohalukkuudesta ja budjetista riippuen.


Valioliigan fantasyfutiksessa mieletön 500.000 euron turnaus!

Voit päästä mukaan vain 1€ hintaisesta satelliitista. Klikkaa tästä ja lue lisätietoja.


11: Huddersfield-Brentford (23-27-50)

Huddersfieldin kausi on ollut yhtä vuoristorataa. Surkeasti alkanut sesonki saatiin loka-marraskuun aikana ojennukseen managerinvaihdon jälkeen, mutta nyt Terriers on palautunut jälleen putoamisviivan tuntumaan. Takana on paha vierastappio sarjassa alempana olevalle Barnsleylle 2-1 sekä ruma kotitappio niin ikään alapuolella olevalle Stokelle 2-5. Brentford pelaa parempaa kautta kuin pitkään aikaan. Joukkue on tullut viime vuosina tutuksi maalipaikkojen tuhlaajana, mutta nyt pallo löytää tiensä myös vastustajan verkkoon. Bees on noussut täysin ansaitusti jo sarjan kolmospaikalle. Kyseessä on pelivoimaltaan aivan Leedsin ja WBA:n tasoinen joukkue juuri nyt. Kahden aiemman kohteen tavoin, tässä on sauma ottaa varma 2 tai X2. Brentford on hieman ylimerkitty, mutta pienellä budjetilla kelpaa piikiksi. Vain 21% pelattu risti on todella houkutteleva lisä, jos budjetti sen sallii.

12: Preston-Charlton (60-23-17)

Todella hyvän alkukauden pelannut Preston on ajautunut viiden ottelun voitottomaan putkeen. Viikko sitten joukkue olisi ansainnut hävitä Blackburnin vieraana, mutta puristi silti 1-1 -tasapelin. Tätä edelsi todella harvinaiset kotitappiot Borolle ja Readingille maalein 0-2. PNE on tappioista huolimatta yhä sarjan paras kotijoukkue. Charlton aloitti kauden huikealla 4-2-0 saldolla, jonka jälkeiset 21 ottelua on pelattu lukemin 3-6-12. Addicks on siis ollut sarjan heikoimpia joukkueita jo kuukausien ajan. Etenkin vierasottelut ovat olleet kamalaa katseltavaa. Preston on odotetusti hieman ylipelattu. Isolla kassalla tämä on 1X2 kohde, mutta pienen budjetin veikkaajat voivat jättää Prestonin myös varmaksi. Edellä on haettu jo sen verran monta suosikin ohipeliä.

13: Millwall-Reading (49-29-22)

Millwall on toistamassa parin vuoden takaista ihmettä, jolloin putoajaksi veikkailtu joukkue oli päästä playoffseihin asti. Lontoolaiset ovat hävinneet vain yhden 12 edellistä ottelusta ja nousseet ainoastaan pisteen päähän kuuden parhaan joukosta. Perinteisesti kotivahva Millwall on ollut erityisen hyvä fanaattisen yleisönsä edessä. Reading ei kuitenkaan jää kakkoseksi, kun puhutaan kuntopuntarista. Royals on pelannut seitsemän ottelua tappioitta saldolla 4-3-0. Joukkue kaatoi vuoden vaihteessa mm. Fulhamin ja Prestonin vieraissa, mitkä voi laskea todella koviksi suorituksiksi. Millwall on mielestämme silti aavistuksen pelivoimassa edellä ja ansaitsee noin 50% suosikkiaseman. Vakiossa kohde on pelattu aivan oikein, joten napataan ykkösestä varma.

Voit hyödyntää yllä olevia prosentteja myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Millwall olisi pelattava, jos saat kotivoitolle yli 2,04 kertoimen (=100/49).

Tsekkaa Valioliigan parhaat peli-ideat Pitkävetovihjeet-sivulta. Pelikohteita ovat Championshipistä mm. Cardiff @ 3,05 (37%), Blackburn @ 5,00 (23%) ja Millwall @ 2,20 .

Vakio 1

Parhaat varmat: 1:1 Man City, 10:2 Cardiff, 13:1 Millwall

Kuva: Jonathan Palombo (Manchester City Stadium Tour) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *