Cardiff 1X2

KERROIN

2.28
0
pv
0
t
0
min
0
s

Euroopan pääsarjat palaavat perjantaina maaottelutauolta. Luotamme tällä kertaa pelivihjeissä kahteen laatujoukkueeseen, joiden suosikkiasema ei näy riittävästi kerroinasettelussa.

Bundesliiga: E.Frankfurt-Leverkusen (klo 21:30)

Eintracht Frankfurt on noussut parin viime kauden aikana Bundesliigan ylempään keskikastiin. Viime kausi oli erinomainen suoritus niin kotimaassa kuin Euroopassakin. Frankfurt eteni aina UEL välieriin saakka, mutta putosi finaalista Chelseaa vastaan rangaistuspotkuilla.

Frankfurt eteni myös tänä syksynä Eurooppa-liigaan ja kaatoi pari viikkoa sitten Vitoria Guimaraesin 0-1.

Kotimaan sarja on käynnistynyt kohtalaisesti saldolla 3-2-2. Frankfurt menetti maalitykki Luka Jovicin kesällä Real Madridiin, mikä on hidastanut hieman maalitehtailua. Tästä huolimatta joukkue ei ole jäänyt vielä kertaakaan nollille.

Vierasjoukkue Leverkusen on yksi Bundesliigan perinteisistä suurseuroista. Viime kausi oli menossa täysin vihkoon, kunnes joukkue vaihtoi päävalmentajaa joulukuussa. Hollantilainen Peter Bosz käänsi seuran kurssin täysin ja johdatti Kusenin kovaan voittoputkeen.

Leverkusenin hyvä vire on jatkunut myös tänä syksynä. Joukkue on pelannut kalenterivuoden 2019 Bundesliigassa todella kovalla saldolla 16-2-6. Takalinjojen viimeisenä lukkona toimii Huuhkajat-faneille tuttu Lukas Hradecky, jolla on yhdessä Yann Sommerin kanssa eniten nollapelejä (3 kpl) tältä syksyltä.

Frankfurtin ja Leverkusenin välillä on tällä hetkellä varsin merkittävä tasoero. Kusenin meno on Peter Boszin alaisuudessa todella vahvaa, ja joukkue on pelivoimaltaan mielestämme RB Leipzigin ja Dortmundin tasolla. Frankfurt kuuluu sen sijaan keskiviivan tuntumaan.

Betsimarkkina ei ole hinnoitellut joukkueiden tasoeroa aivan kohdalleen. in Leverkusen DNB kertoimella 1,70 kelpaa hienosti peleihin! Jos tasapeli ei pelota, voit napata suoraa voittoa 2,28 kertoimella.


Hyödynnä mahtavat erikoistarjoukset sunnuntaina 20.10!


Championship: Cardiff-Sheffield Weds (klo 21:45)

Englannin Championshipissa on tunnetusti kiivas pelitahti, joten sarjassa käynnistyy jo 12. ottelukierros. Käytännössä sesonkia on pelattu neljännes, ja sarjataulukossa on tuttuun tapaan lukuisia yllättäviä sijalukuja.

Kotijoukkue Cardiff putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta, eli walesilaisseuran visiitti jäi pääsarjaan yhden kauden mittaiseksi. Cardiffista näyttää muodostuvan pikkuhiljaa hissijoukkue, sillä se on materiaaliltaan todella kova Championship-tasolle.

Cardiff on esiintynyt kotiyleisönsä edessä odotetulla tavalla; viiden ottelun saldo on 4-1-0 maalierolla 9-3. Ainoa tasapeli on kovaa Fulhamia vastaan. Otteluiden xG-luvut ovat myös Cardiffille suotuisia. Kuusi vierasottelua on sen sijaan pelattu saldolla 0-3-3, mikä selittää heikon sijaluvun sarjataulukossa.

Vierasjoukkue Sheffield Weds on perustasoltaan laadukas sijojen 9-12 joukkue. Owls on jäänyt parin viime kauden aikana naapuriseura Unitedin varjoon, joka pelaa tällä hetkellä Valioliigassa. Wednesday on pelannut kelvollisen kauden, mutta pelaajaringin taso ei kyllä riitä nousutaisteluun.

Syksy alkoi vieraiden osalta erinomaisesti, sillä Weds voitti kolme neljästä ensimmäisestä ottelustaan. Tämän jälkeen tulokset ovat ailahdelleet rajusti. Edellisessä vierasmatsissa joukkue hävisi Hullille surkean esityksen jälkeen 1-0, mutta kaatoi Boron 1-4 muutamaa päivää aikaisemmin.

Cardiff kuuluu pelivoimaltaan Championshipin playoffs-paikoille – etenkin kotonaan. Sheffield Weds on useamman sijan alempana, joten pelivoimassa on mielestämme selkeä ero kotijoukkueen hyväksi. Vedonlyöntimarkkina arvioi kaksikon tällä hetkellä tasavahvaksi.

Betsaamme Cardiffin voittoa 2,25 kertoimella ille. Todennäköisyysarvio kotivoitolle on 48 prosenttia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *